LATOROK

LATOROK

Törökország a mai napon lelőtt egy orosz bombázót.

Az oroszok azt állítják, gépük nem sértette meg a török légteret. A törökök azt állítják, az orosz gép megsértette légterüket, erre bizonyítékot is bemutattak, a török F16-os vadászgépek repülési útvonalát, amelyen az látszik, hogy a török-szír határ térségében az orosz bombázó (legalábbis, amit a törökök így jelöltek meg) mintegy két kilométer mélységben berepült a török légtérbe.

Ha az orosz bombázó valóban berepült a török légtérbe ezen a minimális szakaszon, a törököknek akkor sem volt joga arra, hogy lelője a gépet. Illetve, fogalmazzunk pontosabban: ha szigorúan vesszük a jogot, akkor nyilván joga volt erre a drasztikus lépésre. De semmiképpen sem volt rá erkölcsi alapja és felhatalmazása.

Igaza van Putyinnak, amikor azt állítja, hogy az orosz hadsereg háborút folytat a terroristák ellen Szíriában, és ezt a háborút az Egyesült Államokkal egyeztetve folytatja. Az USA pedig a NATO vezető ereje, és ennek a NATO-nak Törökország is tagja. Mindezek után teljesen nyilvánvaló, hogy Törökország egyetlen pillanatig sem gondolhatta komolyan, hogy az orosz gép őket fenyegeti.

Hírdetés

Törökország vagy erődemonstrációt akart tartani, vagy…

Nincs vagy. Vagy van vagy, de teljesen mindegy. Törökország latorállamként viselkedett és cselekedett a mai napon, Törökország megsértett minden írott és íratlan szabályt, Törökországban gazemberek vannak hatalmon. Mégis csak… És ez akkor is igaz, ha Törökország esetleg nem a saját akaratából lőtte le az orosz gépet. Mert vannak parancsok, amelyeket egyszerűen nem hajtunk végre, ellenkező esetben rohadékokká válunk, és akkor viselnünk kell ennek következményeit.

Remélem, Törökország hamarosan viselni fogja ennek következményeit. És annak következményeit is, hogy gyakorlatilag asszisztál az Iszlám Államnak, mert a kurdok „nem léte” fontosabb számára, mint a sivatagi állatok kiirtása. Így fordulhatott elő az is, hogy a török légierő a kurdokat támadta akkor, amikor a kurdok az ISIS ellen harcoltak.

Nagyon szeretem a törököket, de most ki kell mondanom: Vezetőik gazemberek, terroristákat támogató latrok, mocskos árulók. És eszerint is kell bánni velük.

(p.s.: A hírek szerint a katapultáló orosz pilótákat szír terület felett a levegőben lelőtték a „lázadók”. Akik ejtőernyősöket a levegőben támadnak és lőnek, azok azon túl, hogy megsértik a vonatkozó egyezményeket, továbbá az emberiességi parancsokat, egyszerűen patkányok. Gyáva férgek. Ha ezek a „lázadók”, akik állítólag az Egyesült Államok szövetségesei, akkor csak annyit tudunk mondani, hogy mi sem jellemzőbb ennél. Megtalálta a zsák a foltját. És nagyon remélem, hogy az oroszok ezt is meg fogják torolni.) 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »