László annyira betépett, hogy a rendőröknek mesélt titkos cannabis-ültetvényéről

László annyira betépett, hogy a rendőröknek mesélt titkos cannabis-ültetvényéről

A körzeti megbízottak igazoltatták azt a férfit, aki az intézkedés során elmondta, hogy kábítószer hatása alatt áll és az otthonában cannabis-ültetvényeket nevel. A rendőrök értékelték az őszinteségét, egyben kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A police.hu beszámolója szerint O. Lászlót kedden igazoltatták a csepeli körzeti megbízottak. Úgy tűnik azonban, hogy a férfi még egy másik dimenzióban lehetett, ugyanis a rendőröknek elmondta: cannabist fogyasztott. Az intézkedés során feltett kérdésekre adott válaszai alapján a rendőrök arra a következtetésre jutottak, hogy feltehetően a bódult férfi lakásán kábítószer található, ezért a XXI. kerületi lakcímén házkutatást tartottak. A nyomozók a családi ház egyik melléképületében 65 tő cannabisnövényt és a termesztésükhöz szükséges eszközöket találtak, míg az ingatlanban egy digitális mérleget, készpénzt, valamint előre kicsomagolt kábítószertörmeléket is lefoglaltak.

A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Az ellene kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »