Lakatos Jani a tengeren nyaralhatott

Megítélésünk szerint ennek köszönheti, hogy ilyen szépen lebarnult. A tévében még nincs benne, de a rendőrség honlapján már szerepel róla két rajos történet:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat L. János 28 éves budapesti lakos ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. szeptember 5-én 0 óra 40 perc körül a Budapest IX., Boráros téri metróaluljáró lépcsőjén odament egy nőhöz, fellökte, és kezéből kitépte a mobiltelefonját.

Három nappal később L. János és ismeretlen társa a Budapest IX., Boráros téri villamosmegállóban odalépett két fiatalhoz, és egy késsel megfenyegette őket, hogy adják át mobiltelefonjaikat, akik ennek hatására átadták azokat, majd az elkövetők elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként beazonosították L. Jánost, akit a BRFK Bűnügyi Főosztály és a IX. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. szeptember 13-án 23 óra 19 perckor egy Budapest VIII., Lovassy László utcai lakásban elfogtak. A nyomozók a férfit előállították a IX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ismeretlen társát továbbra is keresik a rendőrök.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »