Kutyakennelben tartották a magyar szexrabszolgákat

Magyar nőket vásároltak és arra kényszerítették őket, hogy prostituáltként dolgozzanak.

Magyarországon “vásárolt” nőket kényszerített prostitúcióra egy őrizetbe vett olasz férfi és magyar élettársa Szardínia szigetén.

A 37 éves olasz férfit és 36 éves magyar élettársát Nuoro városában vették őrizetbe. A pár Olbiában élt, de az onnan gépjárművel száz kilométerre levő Nuoro lakásaiban “foglalkoztatta” a magyar lányokat.

A helyi hatóságok bejelentése szerint az olasz-magyar pár öt magyar nőt vásárolt meg “magyarországi bűnszervezetektől”. A nőkért fejenként ezer eurót fizettek, majd Szardíniára vitték őket. Ott Olbiában fogva tartották őket egy lakásukhoz közeli kutyatelepen, amelyet videókamerákkal is felszereltek a nők ellenőrzésére. Olbiából vitték őket Nuoróba, ahol magánlakásokban “foglalkoztatták” őket. A nőkért a kliensek alkalmanként 80 és 350 euró közötti összeget fizettek. A pénzt a futtatók szedték be.

Az olasz férfit és a magyar nőt Cagliari ügyészsége emberkereskedelemmel, rabszolgatartással és prostitúcióra való kényszerítéssel gyanúsítja. A pár életmódja hivalkodó volt, luxuskocsit is vásároltak maguknak.

Rovatok: KékfényTelepülés: OlaszországCímkék: kékfény, bűncselekmény, szexrabszolga, magyar prostituáltak, OlaszországForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »