Kupahétvége: Bayern vagy Dortmund, Barca vagy Sevilla?

Kupahétvége: Bayern vagy Dortmund, Barca vagy Sevilla?

Hétvégén a labdarúgó-topligákban kupadöntőket rendeznek, tovább folytatódnak az úszó-Eb küzdelmei, véget ér a jégkorong-vb, és kezdődik a Roland-Garros. Összeszedtük a hét utolsó két napjának sporteseményeit, csemegézzen!

Ugyan már véget értek a labdarúgó-csúcsligák, egy felvonás még hátravan. Jönnek ugyanis a kupadöntők. Szombaton egyből négy is. Időrendben ez a következőképp néz ki:

– 18.30-tól Londonban rendezik az FA-kupa döntőjét, amelyben a Crystal Palace a Manchester Uniteddel csap össze. A mérkőzést a Sport2 közvetíti.

– Kétszer negyvenöt perccel később, azaz pontban 20.00 órakor egy igazi csúcsderbi veszi kezdetét Németországban. A német kupáért két sztárcsapat, a Bayern München és a Borussia Dortmund küzd meg. A meccset az érdeklődők a Sport1-en követhetik.

– Nem sokkal később, 20.45-kor indul útjára a labda Rómában, ahol Milan–Juventus kupadöntőt rendeznek. A mérkőzést az olasz első osztály honi közvetítési jogai birtokló Digisport 1 adja.

– És ezzel még nincs vége. 21.00 órakor kezdődik a Francia Kupa fináléja. A Marseille–PSG találkozó esélyese egyértelműen az utóbbi együttes.

A labdarúgás mellett azért lesz más kiemelkedő esemény is. Folytatódnak ugyanis Londonban az úszó-Európa-bajnokság küzdelmei, amelyet az Eurosport 1-en és az M4 Sporton lehet követni. Előbbi csatorna 10.00 órától adja az előfutamokat, utóbbi pedig 16.25-kor kezdi közvetítését a délutáni döntőkről.

A magyar férfikézilabda-bajnokság döntője is szombaton lesz, amelyben Magyarország két legjobb klubja, a Szeged és a Veszprém mérkőzik meg – a finálé második felvonását az M4-en lehet követni 20.00 órától. Aki pedig nem akar lemaradni az oroszországi jégkorong-vb végjátékáról, az kapcsoljon a Sport2-re 15.00 órakor az elődöntő miatt.

Király-kupa, úszás, tenisz

Ha már jégkorong, a szombati elődöntő után a finálét vasárnap 19.30-as kezdettel rendezik (Sport1). Szombaton is volt úszás, vasárnap is lesz. Szintén a Eurosport 1 adja az előfutamokat 10.00 órától, majd az M4-en lehet követni a döntőket 16.35-től.

Persze a hét utolsó napját sem ússzuk meg futball nélkül. Kora este, egészen pontosan 18.15-től rendezik meg az Anglia–Törökország felkészülési mérkőzést, amelyet a Sport2-n lehet nézni. Ennél egy fokkal több izgalmat ígér a Barcelona–Sevilla spanyol kupadöntő 21.30-as kezdéssel. Messi és Neymar minden mozdulatát a Digisport 1-en lehet követni.

Egy dolgot még nem szabad kihagyni, ez pedig a Roland-Garros. A tenisz szerelmesei a Grand Slam-torna első napját 11.00 órától egészen 20.30-ig követhetik a Eurosport 2-n.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »