Kültéri reklámok, aszfaltozás, a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe – ez történt Beregszászban!

Ülést tartott a Beregszászi Városi Tanács Végrehajtó Bizottsága, újabb utca nagyjavítása van folyamatban, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe – ez történt Beregszászban!

A testület tagjai jóváhagyták a városi tanintézetek 2016—2017-es tanévre vonatkozó hálózatát. Emellett engedélyezték a kültéri reklámok kihelyezését azon vállalkozók számára, akik rendelkeznek a szükséges dokumentációval, pénzt fizetne be a városi büdzsébe. Az ülés résztvevői engedélyezték, hogy kidolgozzák a Beregszász részletes tervezésével kapcsolatos terveket, ami lehetővé teszi, hogy új földterületeket utaljanak ki a város polgárainak, így a terrorellenes művelet résztvevőinek.

Folyamatban van a Gyár utca nagyjavítása. Jelenleg a járdák aszfaltozása zajlik itt – olvasható Babják Zoltán, Beregszász polgármesterének közösségi oldalán.

Körmenetet tartottak a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe, illetve az ökumenikus kereszt Kerekhegyen történő felállításának 15. évfordulója alkalmából. Ezen a város különböző felekezeteinek képviselői és hívei vettek részt.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?A Beregszászt elkerülő út építéséről tárgyalt az ukrán–magyar kormányközi bizottságBeregszászban előrelépések történtek a teherjárművek forgalmát illetőenMegtartotta 13. ülését a VII. Összehívású Beregszászi Városi TanácsRovatok: BelföldTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregszászCímkék: belföld, útjavítás, ülés, tanév, kültéri reklámok, körmenet, Szent Kereszt felmagasztalása, ünnepség, Babják Zoltán, Beregszász, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »