Különleges bánásmódban részesül Hosszú Katinka az olimpián

SportMagyarország

Annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsa a riói olimpián, Hosszú Katinka különleges bánásmódban fog részesülni a verseny helyszínén: a megmérettetésre magával viheti ugyanis a gyúróját is.

Míg hosszú Katinka a Magyar Úszószövetséggel egy ideje már harcban áll, addig a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) vezetőivel jó kapcsolatot ápol – írja az Origo. A világ- és Európa-bajnok úszónak pedig a MOB mindent igyekszik megadni, hogy zavartalanul készülhessen a riói olimpiára.

Szabó Bence, a MOB főtitkára elmondta: Hosszú Katinkának volt egy külön kérése, amit a nehézségek ellenére teljesített a MOB. Az úszóklasszis ugyanis szeretette volna, ha saját masszőre is elkíséri Rióba. “A kérését természetesen teljesítjük, ami úgy gondolom, helyénvaló. Azt mondta, hogy szeretné, ha a saját masszőre ott lenne, mert olyan sok számban indul, hogy folyamatosan kellene, hogy segítse a munkáját. Természetesen megígértük, teljesen függetlenül attól, hogy az úszók jelölik-e a masszőrt, mindenképpen ott lesz” – árulta el az M4 csatornának Szabó Bence.

View the full image Forrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »