Kulka János állapota javul

Kulka János állapota sokkal gyorsabban javul, mint az az első hírek alapján várható lenne.

Kulka János állapota sokkal gyorsabban javul, mint az az első hírek alapján várható lenne.

A színész állapota sokkal gyorsabban javul, mint az az első hírek alapján várható lenne. Kulka János gyógyulása gyorsabban történik, mint sokan hitték. Beszéde szinte már teljesen tökéletes, inkább a mozgásával vannak még problémák – írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozott a művész egyik ismerőse, aki arról számolt be, hogy Kulka állapota biztató, ám testvérén és a rehabilitációt végző szakembereken kívül egyelőre senkivel nem találkozik személyesen.

Kulka János színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy otthonában gyógyulhat – olvasható a család korábbi, még május 18-i közleményében.

Kulka János megfelelő szakemberekkel támogatott rehabilitációja folytatódik. “Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához” – írták a közleményben.

Mint kiemelik, továbbra is igyekeznek a művész számára lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, amely elengedhetetlen a teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. Emellett a közleményben megköszönik a folyamatosan érkező biztató szavakat, amelyeket tolmácsolnak a színésznek.

Kulka János április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész “az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »