Kubatov Gábor tortát szeletel, mert a zord külső érző szívet takar

Kubatov Gábor, a kormánypárt pártigazgatója és alelnöke, valamint a Ferencváros elnöke a napokban Egerben szeletelt tortát a városi Polgárok Házának négyéves születésnapi partiján. Egy igen nosztalgikus hangulatú interjút adott, miközben “belevágott a Fideszbe”.

A videó néhány nappal ezelőtt került fel az Egri Hírek közösségi oldalára, és a politikus Kassai Viktorra tett kijelentése miatt tett szert számottevő érdeklődésre. Mint ismert, az év játékvezetőjének is megválasztott futballbíró a Vasas-FTC mérkőzésen három alkalommal büntetőt ítélt a bajnoki címvédő ellen.

Ezzel kapcsolatban Kubatov leszögezte:

„Sosem voltam vele haragban, amikor világbajnoki elődöntőt vezetett, írtam neki levelet, amikor a stadiont megnyitottuk, előtte elhívtuk magunkhoz. Volt egy rossz meccse, ennyi. Nagy kár, hogy nincs benne annyi emberi nagyság, hogy beismerje a hibáit. Reméljük, hogy egyszer ez is megtörténik”.

Egyébként az előző rendszert megidéző interjú több bájos pillanattal is gazdagította a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Kötelező darab.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »