Kubatov azt állítja, látásból sem ismeri a securitys kopaszait

“A választási irodánál felsorakozott fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai” – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és az FTC elnöke a Magyar Időknek adott csütörtöki interjújában. Hozzátette, a népszavazási kezdeményezést beadó Erdősi Lászlónét sem ismeri, férjéről pedig, aki Herceghalom fideszes polgármestere, nem is hallott korábban. Tudomása szerint a "polgármesternek a mai napig terhelt a viszonya a helyi Fidesszel.”

Kubatov azt is elmondta, hogy miután hazatért az Egyesült Államokból, megkérdezte személyi titkárát, akinek korábbi gimnáziumi osztálytársa ott volt a választási irodánál, de Kubatov munkatársa azt mondta, hogy már hosszú ideje nem találkoztak a kérdéses személlyel. A Fidesz alelnöke úgy látja, hogy “a baloldal mindig botrányt akar”, és bízik benne, hogy a vizsgálat után ki fog derülni az igazság. Egyben “mélységesen elítéli”, hogy ilyen helyzetek egyáltalán előfordulhatnak.

Kubatov szerint előfordulhat, hogy valamelyik kopasz a Fradi Security-nek dolgozik, de mint elmondta, a cégnek nagyon sok dolgozója van, ezért elképzelhető, hogy egy-egy FTC meccsen feltűntek. “Hogy ki politizál, és azt milyen módon teszi, a Ferencváros – mivel nem politikai szervezet – nem kérheti számon.”Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a vénaszkennerre szükség van, ezért a jövőben is maradni fog, de szeretné, hogy minél több ember legyen kint a meccseken.

A vasárnapi boltbezárásról pedig azt mondta, hogy ha lesz népszavazás, akkor egy jó kampánnyal meg lehet nyerni azt. Úgy látja, hogy a magyar kisvállalkozókat pozitívan érintette az intézkedés.

A salgótarjáni időközi választásról azt mondta, hogy "az MSZP és a Jobbik összejátszott, és háttéralkut kötöttek", ami Kubatov szerint a “demokrácia és a választóik elárulása.”A sorozatos vereségekre folyamatos jó kormányzás lehet a Fidesz válasza, véli az FTC elnöke.

(HVG)

Korábban írtuk: Kubatov most azt mondja, méltatlanul viselkedtek a verőlegényei


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »