Közös imára hívják a magyar szurkolókat Lyonban

Közös imára hívják a magyar szurkolókat Lyonban

Közös imádkozásra hívja szerdára a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott Lyonban tartózkodó szurkolóit a dunavarsányi református Soli Deo Gloria közösség.


Keresztesi Balázs, a esemény szervezője június 22-i, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az imádság vezetésére Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspököt kérték fel, aki szintén a városban van. Az esemény június 23-án szerdán 13 órakor kezdődik a Szent János-székesegyházban (Cathédral Saint-Jean, cím: Place Saint-Jean). Keresztesi Balázs úgy fogalmazott: szeretnék közösen kifejezni hálájukat és fohászukat azért, hogy az Európa-bajnokság továbbra is “az öröm, a béke, és az összetartozás ünnepe legyen”.


A magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi Európa-bajnokság harmadik csoportmérkőzésén Portugáliával játszik 18 órától a Parc Olympique Lyonnais-ben. A mérkőzést az angol Martin Atkinson vezeti. A magyar csapat az F csoport első helyén áll négy pontjával, miután 2-0-ra legyőzte Ausztriát és 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal. A portugálok a harmadikok, miután Izland ellen 1-1-es, Ausztria ellen 0-0-s döntetlent játszottak.

Forrás: MTI

Fotó: MLSZ

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »