Közlekedési baleset a Rahói járásban, megsérült egy 4 éves kisfiú

A kisfiú édesanyja, aki a baleset okozója lett, elutasította az alkoholvizsgálatot.

A Rahói rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Nagybocskón (Velikij Bicskiv, Rahói járás) az egyik üzlet közelében egy közúti baleset történt. A helyszínre a nyomozók érkeztek – adta hírül a Mukachevo.net.

A rendőrök megállapították, hogy a baleset okozója egy 37 éves helyi lakosú nő volt.  A VAZ-2101 típusú gépkocsi a főútra kitérve nem adta meg az elsőbbséget a szembejövő autónak. Ennek következtében a Zsiguli összeütközött egy Volkswagen Passat típusú járművel, melynek vezetője egy 49 éves técsői lakos volt – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

A karambol következtében a női sofőr 4 éves kisfia kisebb testi sérüléseket szenvedett. A gyermeket a Rahói járási kórházba szállították, ahol az orvosok agyrázkódást diagnosztizáltak a kisfiúnál.

A vizsgálat során kiderült, hogy a Volkswagen autó vezetője józan volt, a VAZ női sofőrje pedig elutasította az alkoholvizsgálatot.

A közlekedési szabálysértés végett a rendőrök vizsgálatot kezdeményeztek.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Rahói járás›Nagybocskó (Великий Бичків)Címkék: baleset, autós közlekedés, Ukrajna, kékfénymkrimi, kékfény, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »