Kovács Béla: Hazugságokat állít a pestisracok.hu

Kovács Béla: Hazugságokat állít a pestisracok.hu

Tegnap este a Pesti Srácok portálon hazugságoktól és súlyos rágalmaktól hemzsegő cikk jelent meg rólam. A cikk állításával szemben Piskorskival soha nem voltam bizalmas viszonyban, nemzetközi választási megfigyelőként többször találkoztam vele, innen az ismeretség. Az említett együttműködési szerződés tervezete valóban eljutott hozzám azonban a Jobbik hozzájárulásának hiányában az nem került aláírásra. Az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének (AENM) soha nem volt lengyel párt tagja, különösen a még hivatalosan be sem jegyzett Zmiana.

Magyar Menedék - Badiny

Az AENM-nek van alapszabálya és programja is, amelynek végrehajtásához használja fel az EP által biztosított pénzügyi eszközöket. Szintén valótlanul állítja a kormánypárti portál, hogy elfogultan orosz érdekeket képviseltem volna. Ha az illetők valóban követnék európai parlament képviselői tevékenységemet, akkor tudhatnák, hogy több különböző fórumon, például választási megfigyelőként is bíráltam, kritikával illettem Oroszországot, ha azt jogosnak éreztem. A költségvetési csalás vádja ugyancsak hazugság, mindössze az első mandátumom alatt rövidebb ideig volt három olyan gyakornokom, akik nem csak Brüsszelben elvégzendő feladatokat kaptak tőlem.

Az OLAF jelentésében pusztán ezt kifogásolta, a gyakornokokra felhasznált költségkeretet még a nyáron vissza is fizetem az Európai Parlamentnek. A szexuális zaklatás vádja totális hazugság, amelyet kikérek magamnak. Egy asszisztens munkájával valóban volt probléma, el nem végzett munkája miatt, azonban őt sem “rúgtam ki”, hanem alacsonyabb bérkategóriába helyezéssel próbáltam munkára bírni. Ezzel nem értett egyet, végül saját maga felmondott a Parlamentnek. Végezetül soha senkinek nem állítottam olyat hogy “fizetni kell a képviselőségért”.

A megjelent cikk aljas, szenzációhajhász hazugságok és rágalmak kusza halmaza, ami kizárólag egy sértett, régebben elbocsátott volt munkatársam hazugságaira, vádaskodásaira épül. Ennek fényében megteszem a szükséges jogi lépéseket.

Kovács Béla, európai parlamenti képviselő


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »