Kötelező olvasmány!

Direkt nem ajánlót írok mert tényleg kötelező olvasmány minden magát Skinheadnek, Nemzeti Szocialistának vagy akár csak Nemzeti érzelműnek, hazafinak valló embernek kötelező olvasmány!
Írásom végképp nem kritika, mert nem vagyok kritikus polihisztor, csak egy olvasni és tudni szerető NS Skinhead.
A megjenés óta kétszer olvastam végig úgy, hogy mindösszesen 9-10 alkalommal ütöttem fel a fedelét! Ez első olvasás számomra a nosztalgiával telt. A rengeteg koncert ahol szerencsém volt végig tombolni a produkciót. A számtalan kalandos, botrányos és eseménydús utazások a rendezvényekre rajongóként. A sörözések, a verekedések és a győzelmi mámortól (és a győzelemre elfogyasztott söritaltól) hallgatni, együtt énekelni és tombolni a most már himnusznak számító dalokat! Majd a fáradt de elégedett hazautazások. A hetekig, hónapokig, sőt akár a mai napig felemlegetett bulik, sztorik harci sebek. A mai fiatalabb korosztály már sajnos nem tudja elképzelni, de ha kézbe feszi a könyvet átélheti egy kis képzelőerővel.
Aztán a némi keserű szájíz hogy nem tudtuk mindenhová elkísérni a zenekart. Sajnos ez lehetettlen lett volna számunkra abban az időben. Minden elmulasztott koncertet kudarcként éltünk meg.
Az Archívum egy megunhatatlan és utánozhatatlan együttes. Az énekes karizmája, hangja mindenkit nagával ragadott, a zene az ereinkben lüktetett, a szövegek mindenki érzését ordították a világ felé és ez egyben szinte eufóriát okotott. Nem lehetett közömbösen végig állni egy koncertet ahol a srácok „húzták a talpalá valót”!
Aztán a tisztelet a tagok iránt. Mindenki ismerte őket és bárhová követtük volna őket. Ha a koncert végén azt mondják most megyünk és lángba borítjuk Európát mi mentünk volna. Megyünk mert tudjuk hogy ők lesznek az élen. Számomra ebben rejlik az Archívum sikerének titka. A hitelesség! Nem csak Skinhead szupersztárok hanem igaz NS harcosok is voltak. És többségük ma is az. Nem tartanánk itt ahol ma, ha ők nem lépnek fel azokra a számukra nem hírnevet csak hirhedtséget hozó deszkákra.
De nem fecsérlem itt az időt tovább a nosztalgiára. Mindenki olvassa el ezt az Archívumot, mozgalmat bemutató régen várt, óriási hiányt pótló könyvet.
Azért írom hogy kötelező mert benne van minden amit a mozgalomról tudni érdemes és tudni kell! Példát mutat. Kitartásból! Akaraterőből! Abból ami követelmény kell hogy legyen minden NS beállítottságú embernek önmaga felé!
Köszönöm az Arcívumnak a sok szép élményt, útmutatást és hogy voltak nekünk! Remélem még lesznek is! Köszönöm ezt a könyvet!
    Tincses

Hírdetés


Forrás:bhhdivision.blogspot.com
Tovább a cikkre »