KÖSZÖNÖM 13.

Beke Sándor barátom levele

Túltoltátok

Hírdetés

Szerintem a nyelvben, amelyet Isten nekünk adott, az egyik legbölcsebb szó a mérték. Mértékkel élj, fogyassz, ítélj…
Nektek ebből az áldásból nem sok jutott, s ha jutott is az osztásnál szitával álltatok sorba. Az a vád éri a jobboldalt, hogy nem toleráns, nem tapintatos, szélsőséges, és az állandó rasszizmus alapérzésében él. Mindent megtesztek azért, hogy az átlag embernek az legyen a percepciója, hogy ezek nácik. Elhibázott retorikátok Bayer Zsoltot a prototípikus jobboldalinak állítja be, és ez évek óta a liberális kommunikációs módszertanotok része. Mert azt hiszitek, hogy itt liberalizmus van, mert azt hiszitek, hogy a Magyar Társadalom ( nekem nagybetű) liberálissá erőszakolható. A lovagkeresztek visszaadása is az erőszakotok része, mert hiszitek, hogy a liberalizmusotok a tolerancia hitvallása, és ti vagytok a jók. Így ítéltek, így politizáltak, így hiszitek, hogy nálatok az intellektum, a tolerancia, a globalizmus szabadsága, és aki nem így gondolja, és emlékezik, hogy egykoron ösztönei voltak, az alávaló. Nekem más a mércém, és milliónyi honfitársunknak más mint nektek! Nekünk Magyarország a mércénk, a megszenvedett szabadságunk, a halottaink emléke, a Don, Doberdó, 56, a keresztény beavatottság, a magyar nyelv, a normális emberi élet… Fogadjátok végre el, merjetek hát liberálisok lenni, és végre legyen ez valódi, és nem csak politikai program, és ha másképp gondolkodok mint egy felkent liberális akkor ne kelljen ciánt ennem!
Bayer Zsolt egy üvöltés. Bayer Zsolt a barátom. Azon kevesek közé tartozik akivel háborúba mennék. Higgyétek el sokan vannak így, hát toleráljátok!
Megmondom én mi a ti bajotok, hogy akárhány okos postázgatja vissza a kereszteket nem ismeri a mérték bölcsességét. Mert,ha nem hetvenen adják vissza, és nem minden boldog, boldogtalan, és nem veszitek el a halottjaitoktól (mert az akkor sem az Ő döntésük) akkor nem váltok közröhej tárgyává. Akkor lehetett volna értelmes disputa. De! Ti nem bírjátok ki, nem megy, mert annyira vágytok a néperőszakra, hogy széttép benneteket a liberalizmus kéjje! Az Andrássy Úton tangába vonagló férfi az rendben van, a szuverén államhatárt áttörő ordító afgán az rendben van, a Mohamed prófétát szarral bekenő Charlie Hebdo az rendbe van, de Bayer Zsolt nincs rendbe!
Ezek után körbetelefonáltok, és megbeszélitek, hogy Bayer és a hozzá hasonlók mégiscsak nácik na, mert kirekesztőek! Mi az, hogy kitüntetik??!!!! És, mivel ezzel a keresztel nem jár pénz, meg nagyon magyar, és nemzeti, és nem globális, egy könnyed mozdulattal visszaadjátok. Jó kis performansz, és egyben jelzi a világnak, hogy hol is laknak a büdös nácik!
Nem baj barátaim a fenemód erőlködésnek most székelés a vége, mert rajtatok röhög több millió honfitársunk, mert nem bírjátok megállni és csak sikerült hülyét csinálni magatokból. Ismét csak túltoltátok…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »