Koroknyai Virág lett Magyarország Szépe

Koroknyai Virág lett Magyarország Szépe

BUDAPEST. Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntõjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élõben közvetítette.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntõjén Kínában.   

Az elsõ udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Petõ Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.   

16 döntõs lány négy különbözõ öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merõ Péter divattervezõ estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsûri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.   

A mûsorban elõször hallhatták a nézõk Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elõ új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra. Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente volt.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »