Körmenden a magyar nőket megkérték, ne öltözzenek "kirívóan", az iskolásoknak kerülőt javasoltak

Tömegével vásárolja a lakosság a gázspray-ket Körmend környékén, miután megjött a migránsok első csoportja a helyi befogadóállomásra.
 – Nagy keletjük van most ezek iránt – árulták el a Magyar Nemzet megkeresésére az egyik szombathelyi katonai eszközöket értékesítő boltban a dolgozók, akik az 1990 forintos bors alapú spray-ből a szokásos napi mennyiség háromszorosát is el tudják adni mostanság. A “menekültek” tegnap vették birtokba a számukra felállított körmendi sátortábort. Ezzel egy időben pedig már el is kezdődött az “integráció”: a helyiek alkalmazkodásra nevelése…

A Magyar Nemzet arról ír keddi számában, hogy még a helyi Tesco női dolgozóit is megkérték: ne öltözzenek “kirívóan”. A helyi iskolások figyelmét pedig felhívták arra, hogy iskola után senki ne menjen egyedül haza a helyi Várkerten keresztül. A hatóság is fokozottan figyel, 40 katona – mintegy megerősítésként – érkezett Veszprémből is.

Elsődlegesen azért, hogy jelenlétükkel megnyugtassák az embereket. Erről Molnár Dániel, a polgármesteri hivatal szóvivője beszélt. A határellenőrzés is szigorodott. A sátortábor befogadóképessége 300 fő.

Forrás: https://kuruc.info


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »