Körkép.sk exkluzív: Malina Hedvig szülei Ficoról, Kaliňákról és Bugár Béláról (videó)

Körkép.sk exkluzív: Malina Hedvig szülei Ficoról, Kaliňákról és Bugár Béláról (videó)

A július 11-i kormányellenes tüntetésen Malina Hedvig szülei is részt vettek. A Körkép.sk kérdéseire válaszolva Robert Fico kormányfőről, Robert Kaliňák belügyminiszterről, és a Most-Híd elnökéről, Bugár Béláról is nyilatkoztak.

 

Miért tartották fontosnak, hogy eljöjjenek erre a mai összejövetelre?

 

Két dolog miatt tartottuk fontosnak. Egyrészt szerettük volna figyelmeztetni a két főszereplőjét a mai tüntetésnek, illetve tüntetéssorozatnak, hogy él a határon túl egy asszony, akinek személyes elszámolnivalója van velük. A másik dolog pedig az, hogy szerettük volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy Robert Kaliňák nemcsak a hű kutyáinak és haverjainak a piszkos ügyeit mossa tisztára.

 

Anna idején tisztára mosta Hedvig véres blúzát is, hogy aztán a mocskos kezével azt a nyilvánosság előtt mutogassa.

 

A kezükben levő transzparens felirata így szól: Ki hazudik, Kaliňák, vagy Hedvig? Ezzel mire utalnak?

 

Ezzel ara utalok, hogy Kaliňák beteges hazudozónak nevezte a lányomat. és most kiderült, hogy ki hazudik.

 

 

Mi a véleményük azokról, akik jelen körülmények között is a végsőkig ragaszkodnak Robert Kaliňákhoz, koalícióban ülnek vele, és mindent megtesznek azért, hogy hatalmon maradjon?

 

Vegyük Bugár Bélát, konkrétan róla van szó. Hamis ember Bugár Béla. Becsapta a választóit, szétrobbantotta az MKP-t is a Híddal együtt. Ez Bugár Bélának nagyon jól át volt gondolva. Úgy látszik, hogy megérte neki.

 

Király Zsolt


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »