Kopaszbalhé: videó bizonyítja Nyakóék elsőbbségét

A Bors megszerezte azokat a kamerafelvételeket, amelyek a Nemzeti Választási Iroda előtt készültek február 23-án hajnalban.

Nyilvánosságra hozta a Bors azokat a videókat, amelyeken az látható, hogy a népszavazási kérdés benyújtásának napján először a kopaszok két főnöke érkezett meg a zárva tartó Nemzeti Választási Irodához. Miután újabb kopaszok érkeztek, az egyik főnök elkezdte átadni a mappákat a többieknek. Mindezek után Nyakó István, Lukács Zoltán és egy harmadik személy érkezett a helyszínre, hogy leadja saját kérdését, azonban az épületet egyikük sem tudta megközelíteni a kopaszok miatt.

A videó szerint Erdősiné csak egy órával később érkezett meg a kísérőjével, akit a kopaszok már nem küldtek hátra, hanem előreengedték, Nyakóék viszont kint rekedtek. Később a politikus újra megpróbált belépni az épületbe, a kopaszok főnöke azonban belépett elé, és félretaszította, így csak később sikerült bejutnia.

A kültéri kamerák felvételei:

Kubatov titkára lehet a kulcs

Több kopasz is Kubatov Gábor titkárának, Kindlovits Máténak a Facebook-ismerőse volt azok közül, akik februárban megakadályozták a szocialista Nyakó Istvánt abban, hogy népszavazást kezdeményezzen a vasárnapi zárva tartás ügyében – írja az Origo.

A portál szerint a Fidesz alelnökének titkára a Fradi mérsékeltebb szurkolóival több alkalommal is konfliktusba keveredett, a drukkerek szerint ugyanis ellenük vetették be a Fradi Securityt, amikor bírálták Kubatov Gábor ferencvárosi tevékenységét.

Kommunikáció

Ismeretes, a Fradit vezető Fidesz-alelnök először az MTI-nek mondta, méltatlan, ami a választási irodánál történt, illetve a ma megjelent Magyar Időknek nyilatkozott. Utóbbi interjújában azt állította, hogy a kopaszok nem az ő alkalmazottai, noha „a Fradi egy-egy mérkőzésén is felbukkanhattak úgy, ahogy akár más sportszervezetek rendezvényén is”. Ugyanakkor ezzel nem cáfolta, hogy ismeri-e őket.

Néhány hete állóháború alakult ki a Nemzeti Választási Iroda épületénél, miután kopasz férfiak elállták az MSZP-s Nyakó István útját. A kidobókról a Fradi-ultrák azt írták: egyre többen vélnek felfedezni futballmérkőzéseket biztosító embereket a választási iroda székházában lévő, bomberdzsekis férfiak között. Szerintük Kubatov politikai célokra használta fel a Fradi biztonsági cégének embereit. Az Erdősinét kísérő V. Ádámról olyan állítások láttak napvilágot, hogy Kubatov Gábor FTC-elnök titkárának gimnáziumi osztálytársa volt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »