Kontinensfoglaló mocskos idegenek támadtak magyarokra Németországban

Összeverekedett egy idegen élősködőkből és egy magyarokból álló csoport a Németország délnyugati részén található Gammertingenben – jelentette a Schwäbische Zeitung című német regionális napilap. A pénteken közzétett tájékoztatás szerint az eset még múlt keddre virradó éjjel történt a Baden-Württemberg szövetségi tartománybeli településen, a Sigmaringer utcában, egy vendéglőnél.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Az újság információi szerint a két tábor röviddel éjfél előtt a vendéglátó helyen szólalkozott össze, majd a veszekedés az utcán is folytatódott. A kontinensfoglalók időközben erősítést kértek, és mikor az megérkezett, a mintegy 10 fős magyar társaság autókkal el akart menekülni. Néhányaknak ez sikerült, de az egyik jármű nem tudott elindulni.

Az élősködők ekkor már 20-an voltak és a náluk lévő baseballütőkkel és lécekkel megrongálták az autót, betörték annak üvegeit és súlyosan megsebesítettek kettőt a jármű három utasa közül. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, és egy helikoptert is bevetett. Az ügyészség nyomozást indított az ügyben – írta a lap.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »