Kombinált fogóval verték ki a magyar kamionos fogait

Alig tud beszélni a Calais-nál csütörtök hajnalban megvert magyar kamionsofőr, akinek a felesége a Kossuth Rádió 180perc című műsorában elmondta, hogy a támadók a férje fogait kiverték, és egy kombinált fogóval ütlegelték.

Török Mária közölte, nem nagyon tudott beszélni férjével, ugyanis olyan sérülései vannak, hogy csak szívószállal tud inni. A fogait kiverték, és egy kombinált fogó fejével ütötték.

Csütörtökön még kórházban volt, az orvosok azon tanakodtak, hogy mit tegyenek az arcával, megműtsék-e. Most állítólag begyógyszerezve egy szállodában van – tette hozzá.

Török Mária elmondta azt is, hogy a fuvarozócégtől segítséget nem kapott, a franciaországi magyar konzul segített neki.

A köztévé híradójának a kamionsofőr felesége levélben számolt be csütörtökön az esetről. Azt írta, férje a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenőidejét, amikor hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion. Miután kiszállt, négyen támadtak rá, hátulról fejbe vágták, a fejét, az arcát és a mellkasát ütötték egy vasszerszámmal. A férfinak sikerült visszamásznia a járműbe, ám a támadók betörték a fülke ablakát, és tovább ütötték. Végül egy francia kamionos hívott segítséget.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »