Kölnben "keresztényien" megköszönték a szilveszteri erőszakhullámot: betolakodócsónakból avatott oltárt az érsek

Kölnben "keresztényien" megköszönték a szilveszteri erőszakhullámot: betolakodócsónakból avatott oltárt az érsek

Amikor már azt hinné az ember, hogy nem lehet fokozni az európai önfeladást, akkor mindig akad, aki a kereszténységet vagy a liberalizmust a lehető legszélsőségesebben értelmezve és alkalmazva képes újat mutatni.

Az aktus során Woelki a három majom emlékeztetett, akik nem látnak semmit, nem hallanak semmit, nem mondanak semmit. Szerinte ők a bátorság hiányát jelképezik, és emlékeztetett rá, hogy 2000 óta több mint 26 ezer "menekült" veszett a tengerbe.

A lelkes tömeg mellett az Európa-gyilkos prominensek nagykoalíciója is megjelent, pedig a balliberális részük a vallással többnyire csak keresztény értékek támadása erejéig szokott foglalkozni. Tulajdonképpen most is ezt tették. Képviseltette magát  Bernd Petelkau, a CDU frakcióvezetője, Renate Canisius, a szociáldemokrata alpolgármester és Kirsten Jahn, a Zöldek frakcióvezetője. Nem maradhatott el Henriette Reker független polgármester sem, aki a szilveszteri események után a német nőket viselkedésük megváltoztatására, nehogy ingereljék szegény, szexuális erőszakra kényszerített menekülteket. Reker a következőket mondta: "a bíboros megtalálta az igaz szavakat, és csónak oltárként használása egyszerűen csodálatos".

Nem kell elmeorvosnak lennünk ahhoz, hogy kimondjuk a dianózist: agyhalál.

Perge OttóExpress.de nyomán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »