Köln újratöltve: két néger betolakodó brutálisan megerőszakolt egy fiatal nőt a belvárosban

Újabb erőszakos esemény rázta meg a kölnieket: sajtóhírek szerint megerőszakoltak egy 25 éves nőt a belvárosban, a Hansaring közelében. Az áldozatra egy idős asszony talált rá kora reggel, sokkos állapotban. A helyi sajtóban már „félelemzónákról” cikkeznek.

Magyar Menedék - Badiny

Hajnali 4 óra felé egyedül indult haza egy kölni szórakozóhelyről az a 25 éves nő, akit a hírek szerint két, feltehetően észak-afrikai betolakodó követett, majd megállított, dulakodást követően füves-fás területre hurcolt és ott brutálisan megerőszakolt. A nő minden erejével tiltakozott, amikor elhurcolták. A sokkos állapotban lévő fiatal nőre egy kutyát sétáltató idősebb asszony talált rá hat óra felé. Az áldozat a járókelő szerint nem akart mást, csak hazamenni, így elkísérte egy megállóhoz.

A lánynak segítő asszony pontos személyleírást tudott adni az elkövetőkről: vallomásában magas, sötét bőrű és sötét hajú, 20 és 30 év közötti férfiaknak írta le őket. Az eset megrázta a várost, a fiatal lányok félnek az utcára menni – számolt be a köztévé berlini tudósítója, aki szerint a helyi újságok már kölni “Angstzonen”-ről, félelemzónákról cikkeznek.

Hozzátette: a péntek hajnali erőszakról csak elvétve írtak az országos sajtóban. Ez azt jelentheti, hogy nem tulajdonítanak az esetnek nagy jelentőséget, a kölni szilveszter után talán már immunisak is az ilyesmire az emberek – mondta a tudósító, aki szerint rendőrségi felmérés szerint csupán minden tizedik nőket ért zaklatás, erőszak derül ki.

(Híradó)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »