Kódolatlanul nézhető az M4-en a magyar–svéd meccs

Kódolatlanul nézhető az M4-en a magyar–svéd meccs

A külhoni magyarság ezúttal kódolatlanul, élő közvetítésben követheti figyelemmel a magyar labdarúgó-válogatott svédek elleni, kedd esti barátságos mérkőzését, amelyet az M4 Sport csatorna sugároz – tájékoztat közleményében a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.

kiralym4_bAz M4 erdélyi nézői is „elbúcsúzhatnak” többek között Király Gábor kapustól

Hírdetés

A két együttes ötévi szünet után mérkőzik meg ismét egymással a budapesti Groupama Arénában kedden este romániai idő szerint 20.45-től. Az est egyben igazi sportünnep is, hiszen Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos – akik sokat tettek a magyar válogatott sikereiért – utoljára öltik magukra a címeres mezt. Figyelemre méltó a helytállásuk a nemzeti csapatban: összesen 339-szer léptek pályára Magyarország színeiben. Király Gábor 107. alkalommal szerepelt a nemzeti 11-ben, s ezzel az eredménnyel sporttörténelmet írt. A két együttes egyébként eddig 44-szer mérkőzött meg, a mérleg a magyarok számára kedvező: 18 magyar és 16 svéd győzelem, továbbá 10 döntetlen.

A szervezők és az anyaországi magyar sportközvélemény egyaránt számít a külhoni magyarok biztatására, mivel a Kárpát-medencei focirajongók kódolatlanul nézhetik végig a találkozót – hívják fel a figyelmet a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. közleményében. A mérkőzést felvezető műsor kedden este romániai idő szerint 19.45-kor kezdődik az M4 Sporton.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »