Kíváncsi, mibe fekteti a pénzét Böde? És Szalai?

Kíváncsi, mibe fekteti a pénzét Böde? És Szalai?

Az Opten cégadatbázisból és a HVG gyűjtéséből kiderül, a magyar válogatott játékosainak egy része odafigyel a jövőjére.

Folyamatosan frissülő, élő hírfolyamunkat IDE KATTINTVA éri el!

Akiről már bizonyosan sokan tudták, hogy nem csak a labdarúgásban megkeresett pénzből szeretne éldegélni pályafutása végeztével, az Király Gábor. A szürke mackó alsós hálóőr kapusiskolája már régóta működik Szombathelyen, 2002 óta ügyvezeti a céget Király. Volt egy Hálóőr Szolgáltató Bt. nevű cége is, de ez megszűnt. Viszont a hihetetlen népszerűségnek örvendő szürke mackóból is hasznot húzhat a kapus, tavasszal ugyanis megnyílt a webshopja, ahol nem csak a melegítőt lehet megvenni, egyéb sportszerek is kaphatók. A mackók egyébként pár hét alatt elfogytak, újakat kellett rendelni hamar.

Juhász Roland a minap jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól, a Videotonban persze még nem akasztja szögre a stoplist. A bekk készételek gyártásával foglalkozó vállalatot futtat 6,8 milliós jegyzett tőkével. Juhász teljes jogú tulajdonos.

Gera Zoltán több vasat is tartott a tűzben. Míg a Geremi Trans közúti áruszállítással foglalkozó cég még megy, az ingatlanok adásvételével felfutó MG Budapest Invest már nem, utóbbi 2013 óta végelszámolás alatt áll.

Az osztrákok elleni panyenkás gól szerzője, Stieber Zoltán régóta külföldön kergeti a labdát, de idehaza is vállalkozó szellemű. Speciális szaképítő vállalkozást alapított, mely korábban hidak, alagutak, közművek építésével hozta a pénzt a konyhára. A futballista résztulajdonos a cégben.

Mindenfajta előítélet nélkül: ha Böde Dánielnek vállalkoznia kellene, önök szerint mibe kezdene? Szerintem a mezőgazdasági tevékenység állna legközelebb hozzá, és mit ad Isten: a Ferencváros csatára zöldség-gyümölcs kiskereskedelemmel keresi a kenyerét, ha épp nem a pályán vágja földhöz az ellenfél védőit. Az 1998-ban alapított Texter 2000 korábban reklámügynöki, számviteli, adószakértői tevékenységgel is foglalkozott, felsőruházatot is gyártott. Böde 2009 óta ügyvezető.

Dzsudzsák Balázs résztulajdonos egy vállalatban, mely saját tulajdonú ingatlanok adás-vételét bonyolítja. Ő maga csak résztulajdonos a vállalkozásban, míg Priskin Tamás egy ugyanilyen foglalkozási körű cégben egyedüli tulaj.

Szalai Ádámot szurkolók ezrei mentették fel korábbi vétke, bűnös góltalansága alól. Ausztriának pöckölt góljával átszakadt a gát, remélhetőleg nem áll le a gólgyár a vb-selejtezőkön sem. Ő másban is reménykedik, mégpedig abban, hogy a 2002-ben alapított fémmegmunkáló vállalkozása is hasít majd. 15 milliós jegyzett tőkével indult a cég, melynek a csatár az egyedüli tulajdonosa tavaly január óta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »