Kiürítettek a pozsonyi főpályaudvart, bombát kerestek a rendőrök

Kiürítettek a pozsonyi főpályaudvart, bombát kerestek a rendőrök

POZSONY. Vasárnap este a rendõrség bombaveszély miatt evakuálta a pozsonyi fõpályaudvart. Egy férfi hívta a rendõrség telefonszámát, s bejelentette, hogy a vasútállomáson bomba található. A rendõrség a telefonhívás után kiürítette a pályaudvart.

„Este egy férfihang bejelentette, hogy a pozsonyi vasútállomáson bomba található. Haladéktalanul biztonsági intézkedéseket foganatosítottunk valamennyi állomáson, a fõpályaudvart pedig kiürítettük. A vonatforgalmat leállítottuk” – közölte a rendõrség a közösségi hálón.

A rendõrségnek röviddel a bejelentés után sikerült õrizetbe vennie egy gyanús férfit. Eközben az állomásokon folyamatban voltak a biztonsági intézkedések.

A fõpályaudvar elõtt maradt több száz utas, akik azt tervezték, hogy vonattal utaznak tovább. Közülük többen azt sem tudták, hogy mi történik, illetve mennyi ideig kell még az utcán várakozniuk. A rendõrök 22:50 körül ismét beengedték az embereket az állomásra, mivel a tûzszerészek nem találtak bombát – tájékoztatott a JOJ televízió internetes portálja.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »