Kitartás, kedves Georg Spöttle! – Támogató levél, egy bátor másként gondolkodónak (18+)

Egy olyan zugfirkásznak a véleménye, aki soha sem szagolt lőporfüstöt, és nem tudja milyen az égő emberi tetem szaga, annak a véleménye annyi, mint a „lepkefing”, hogy az alfa generáció, valamint az unokám szavaival minősítsem a bátor publikációját!

2020-ra a Német Szövetségi Köztársaság, már csak egy múló emlék. Minimum három részre szakad, és további széttagozódása várható, a tartományok migrációs telítettsége, valamint a gazdasági állapota, a szociális, a jóléti alapok kimerülése következményeként.

Az EU is a széthullás állapotában vegetáló szánalmas árnyéka, korábbi önmagának. Hajdan volt nagyságára, csak a menekültszállássá átalakított Európai Parlament épülete emlékeztet, amely a betelepített gazdasági menekültek szálláshelye. 2020-ra Nagy Britannia kilép, (vagy inkább kihátrál) az EU-ból, mert nem hajlandó beáldozni, a Brit nép évszázadok során megteremett jóléti, és szociális erőforrásait a globalizmus oltárán.

A Görögöket meg kizárták, mivel az EU polgárai már nem képesek tovább finanszírozni az évtizedek óta elhúzódó államcsődöt.  A többi tagállam is a kiváláson gondolkodik. Az európai őslakósság szociális, és jóléti vívmányait végképp felemészti a globalista spekulánsok által bevándoroltatott, munkára alkalmatlan, több milliónyi szociálparazita tömeg, életfogytig tartó eltartásának költsége.

A multiké a lehetőség, a többieké a felelősség.

Ez ma még demagógia, de 2020-ra brutális ténnyé válik minden európai polgár számára.

De mi okozta az EU széthullását?

Angela Merkel 2000-ben került a Kereszténydemokrata Unió Elnöki posztjára. 2005-ben lett a Német Szövetségi Köztársaság kancellárja. Merkel asszony fizikusnak készült, megszerezte a  „természettudományok doktora” címet, Kelet-Berlinben, a Tudományos Akadémia fizikai, kémiai intézetében dolgozott, tehát nem egy NDK-s politikai káder, aki jókor, volt jó helyen! Számára azok a fogalmak, hogy a Föld évente megújulni képes globális erőforrás készlete, vagy a multinacionális tőkekoncentráció antagonisztikus ellentéte a demokráciával, érthető, és logikusan értelmezhető fogalmak voltak. Még is besétáltatta az ötszáz milliós európai közösséget, a globalizmus karmai közé. A 2008-ban kirobbant gazdasági világválság idején Európa legnagyobb hatalmú politikusaként, nem volt képes megakadályozni, hogy az USA másodlagos jelzáloghitelezési csalássorozatának következtében keletkező pénzügyi veszteségének egy tetemes hányadát, ne az EU állampolgáraira terheljék rá. Hozzávetőleges becslések alapján, negyven milliárd dollár európai pénz vándorolt a bankkonszolidáció révén magán kezekbe, ami most befektetésre váró holt tőke.

Merkel Kancellárként az EU korlátlan bevándorlás politikájában látta a gazdasági fellendülés alternatíváját, ezért 2015 augusztusában végzetes nyilatkozatott tett közzé, „Németország minden szíriai menekültet befogad”! Az Eurostat szerint 2014-ben 626 ezer, 2015-ben 1250 ezer menekült érkezett az EU -ba. 2016 ban 1500 ezernél is több menekült beözönlése várható. Bár az év első felében a Német- Török paktum alapján csökkent a menekült áradata, de mivel a törökök nem tudják teljesíteni az EU elvárásait, a nyár közepétől rá zúdítják Görögországra a feltorlódott migránsokat. Merkel Kancellár, a Német- Török paktummal, zsarolható, kiszolgáltatott pozícióba hozta az EU huszonnyolc tagállamát, de kivált képen a saját hazáját. 2016 végén az euroszkeptikusok haragja miatt távozni kényszerül a politikából.  2017-től az AfD Alternatíva Németországnak, nevű politikai csoportosulás veszi át a hatalmat. Számukra nem marad más, mint a kármentés. Ma már felesleges találgatni, hogy Merkel Kancellár végzetes kijelentése, bűn volt vagy hiba. Csak egy hibbant elme hiheti azt, hogy Merkel kancellár szabadon dönthetett bevándorlás ügyben. Nem véletlen hallgatta le a CIA, és az NSA a telefonját. Mint a Német Tudományos Akadémia professzora, tisztába volt a globális folyamatok EU-ra visszaható káros következményeivel, de megpróbált hozzá jó képet vágni, hátha összejön, a beígért béke Nobel díj.  1989. november 9-én leomlott a berlini fal, az NSZK állampolgárai boldogan vállalták az újra egyesítés anyagi terheit. De a volt NDK területén élők ma sem érték utol anyagi jólétben az NSZK-ban élőket. Ekkor jött a globalista bevándoroltatási politika, amely végképp kimerítette a német szociális alapokat. Ma már tisztán látható, hogy 2020-ra az EU-nak több milliónyi szociálparazita életfogytig való ellátásáról kel majd gondoskodnia, amely nem hogy fokozná az EU versenyképességét, a globális kétpólusú világgazdasági versenyben, de egyre érzékelhetőbb hátrányt jelent. Ennek hatására, minden tagállamban felerősödnek az euroszkeptikus mozgalmak. Az USA, és Kína között kibontakozó harmadik gazdasági-világháború következményeként Európa félgyarmati függőségbe kerül. A globális erőforrások végesek. Az emberiség 1985-óta feléli a Föld évente megújulni képes erőforrásait.

A fenti diák, egy ufó konferencia keretében megtartott előadásomból lettek beszerkesztve. Más fórumokon ezekről a témákról, szabadon nem igen lehet ma még nyilvánosan értekezni! Hol is van, az EU-ban a szabad vélemény kinyilvánítás, és az oly sokszor emlegetett, de soha meg nem valósult össznépi demokrácia?

Ezt a katasztrofális állapotot Európa azért nem érzékelte, mert 1989-ben összeomlott a keleti blokk. A szocialista országok önként felszámolták a konkurens ipari kapacitásukat, és megnyitották a piacukat az EU -ból származó áruk számára. Ennek köszönhetően, a kétpólusú globális gazdasági harcban Európa huszonöt évig mentesült a káros világgazdasági hatásoktól. De a boldogbékeidők egyszer véget értek. Az újonnan csatlakozott tagállamok polgárai, csak most kezdik megérteni, hogy a globális világpiacon a multiké a lehetőség, a többieké a kötelesség! Egy globális világcég képes üzletpolitikai megfontolásból egész kontinenseket nyomorba dönteni, lásd TITIP. Az Ukrajnát öt milliárd dollárból destabilizáló globalisták, fillérekért felvásárolták Ukrajna legjobb termőföldjeit, majd a mezőgazdasági befektetéseik révén nyomorba dönthetik a kiszolgáltatott európai agrárágazatot, és a feldolgozóipart. A holland parasztok már észbe kaptak, ezért vétózták meg az EU és Ukrajna közötti szabadkereskedelmi megállapodást, amit aztán a globalista politikai elitjük figyelmen kívül hagyott!

2020-ra globalista befektetők, Ukrajnában és Indiában termelt tömegtermékekkel fogják végleg ellehetetleníteni az európai paraszti társadalmat, feltehetően részben abból a tőkéből, amit a másodlagos jelzáloghitelezési válság révén sikerült összeharácsolni. Európa sorsa megpecsételődött, globalista, és lokalista csoportosulások mentén polarizálódva polgárháborús konfliktusok keletkeznek, melyeket csak súlyosbít, az etnikai alapú párhuzamos társadalmakban kialakult vallási gyűlölködés. A közel keletről ismert zsidó-arab ellenségeskedés mindennapossá válik Európa nagyvárosaiban.  További feszültséget okoz, az őslakós munkanélküliek, és a bevándoroltatott éhbérért dolgoztatottak kenyérharca. Részben az EU -ból kiszivattyúzott negyven milliárd dollárból finanszírozták a „csinált” forradalmakat, és kétpólusú globális világuralmi státusz kiépítésének anyagi feltételeit. Ebből telt a migránsoknak szétosztott mobiltelefonokra, a segítők, a civil mozgalmak támogatására.

Aki ezeket nyilvánosan szóvá meri tenni, azt a globalista kollaboráns média lejáratja.

2015.11.13-án az EU is megkapta a hadüzenetet, mondta Földi László, azonnal meg is támadták a globalista kollaboráns médiahiénák. Egy zugfirkász honnan meri venni a bátorságot, hogy szakmailag minősítsen egy volt IH Műveleti Igazgatót?

Egy egyszerű kérdést kell feltenni, a zugfirkásznak, Soros György félisten, vagy CIA ügynök, hogy befolyása lehet ötszáz millió ember sorsára? Ehhez nem kell túl sokk ész, sem bátorság, és máris tisztábban látunk a huszonegyedik századi népvándorlás ügyében.

Párizsban 130 áldozat, és több száz sebesült sajátbőrén tapasztalhatta meg, hogy a harmadik világháború már nem csak a tévében látható virtuális konfliktus, Kína, és az USA között. A véges, globális erőforrások újra felosztásáért vívott harci cselekmények így váltak brutális valósággá, saját életterünkben megélt iszonyattá!

2020-ra a közel kelet olaj kitermelési potenciáljának nagy része lángokba áll majd. Ekkor jön el a zsidó misztérium szerinti Armagedon.

A dollár egy arany fedezet nélküli világpénz, korlátlanul kibocsátható mind addig, míg az olajkereskedelem révén igény mutatkozik rá. De a petrodollárnak, mint világpénznek 2025-re befellegzik. Kína a harmadik világháborút, nem fegyverekkel, hanem gazdasági eszközökkel nyeri meg. Kétoldalú hosszú távú gazdasági megállapodásokkal kiiktatja külkereskedelméből a dollárt. Árversennyel kiszorítja az USA cégeit a világpiacról.

 Elektronikus behatolással, és kíber hadviseléssel ellen súlyozza az USA hatalmas hadipotenciálját. 2025-re az amerikai álomból rémálom lesz. Ezt követően, hosszan tartó, gazdasági, és  pénzügyi világválság következik be. Ezek a várható, de meg nem akadályozható kedvezőtlen geopolitikai változások végleg felszámolják az EU -t mint harmadik globális világhatalmi tényezőt. Az EU, az USA félgyarmataként nem jut többé vezető politikai, gazdasági pozícióban. A boldog békeidők 2015-ben véget értek. Amit Kohl kancellár megteremtett, azt Merkel asszony elherdálta, ezen már kár sopánkodni. Európa megtagadta keresztény gyökereit, a multi-kulti, meg nem váltotta be, a hozzá fűzött reményeket. Nem maradt más hátra, mint belátva, hogy a globalista logika felszámolja a képviseleti demokráciát, megpróbálkozik a katasztrofális viszonyokat túlélők közössége a pénzuralmat meghaladó kozmikus tudat meghonosításával. A „dobd, el és vegyél egy újat, mert így pörög a világkereskedelem”, logikája helyett, a mondj le róla, mert csak így jut mindenki számára a Föld véges erőforráskészleteiből, elegendő a létfeltételei biztosítására logikája nélkül nem lesz béke a huszonegyedik században. Szent Ferenc nem egy luzer, hanem egy követendő példakép kell hogy legyen a jövőben. Talán ezt ismerte fel Jorge Mario Bergoglio, Buenos Aires püspöke, mikor 2013. március 13-án Róma püspökévé, és Katolikus Pápává választották. Ferenc pápa, az első jezsuita, a pápák között, a szegénység, a tisztaság, és az engedelmesség, hirdetője. Ezért van remény, hogy a félistenek globalista logikára alapozott gátlástalan harácsolást, egyszer majd felváltja a jezsuita szerzetesek által képviselt tisztesség, szorgalom, és szeretet.

Ezeket a gondolatokat a globalisták által birtokolt médiában nem lehetett közzé tenni, ezért választották a másként gondolkodók az ezoterikus fórumokat. Ezt a területet még nem uralja a globálismédia elit. Ha tehát valaki tisztán szeretne látni, mi is folyik ma a fejünk fölött, a tudtunk, és beleegyezésünk nélkül, az olvassa bátran az ezoterikus lapokat, látogassa az általuk szervezett előadásokat, mert itt még meglehet ismerni a „tutit”! Csak tisztelettel lehetne beszélni azokról a bátor főszerkesztőkről, és cikkírókról, akik még fel merik vállalni a mai világban is az őszinte hangot. A megalkuvók, és meghunyászkodók világában ma még csak ezek a fórumok szabadok, de 2025-re a globalizmusnak befellegzik, mert a félistenek harácsolási vágya által kirobbantott harmadik gazdasági világháború is véget ér egyszer. A borzalmakat túlélt emberiség, a náci háborús bűnösök mintájára, nemzetközi bíróság elé állítják, a globalista főkolomposokat, és kollaboránsokat.   Kitartás kedves Georg, a globalizmus ugyan egy időre fel számolja a képviseleti demokráciát, de ezzel önmaga vesztét is okozva, 2025-ben visszaáll a nemzetállamokban szerveződött polgári társadalmak kora   Európában.

A 2013-bann készült kézirat aktualizálva: 2016.08.19-én.

Novák Péter  kozmikustudat kutató

A kozmikus tudatú egyén, a háttérből szemléli, és megpróbálja értelmezni a korunkat károsan befolyásoló eseményeket. Bízva abban, hogy eljön majd az-az idő, amikor a felhalmozott ismeretek kollektív tudattá egyesülve, megtalálják a válságból kivezető helyes utat. 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »