Kit akar még sokkolni a kormány?

A Jobbik elképesztőnek tartja, hogy több mint 10 millió forintnyi közpénzt költ az állam, hogy az Országgyűlési Őrség részére sokkolókat szerezzenek be – reagált közleményében Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

Mint írtuk, a kiszivárgott hírek szerint az egyik legmodernebb fejlesztésű sokkolókat kapná Kövér László gárdája, amelyekkel Magyarországon eddig például a Terrorelhárító Központ rendelkezett.

Hírdetés

A Jobbik meggyőződése, hogy az Országgyűlési Őrségnek nincsen szüksége ilyen típusú fegyverre, a rendőrségnek viszont annál inkább lenne, de az utóbbi testületnél a pénzhiányra hivatkozva számos hasznos fejlesztéshez hasonlóan ez is meghiúsult mostanáig.

Kíváncsian várjuk a választ arra is – írta Mirkóczki -, hogy milyen érdekeltségi körbe tartozó vállalattól rendelték ezeket az Országgyűlési Őrség számára teljességgel felesleges eszközöket. Miért kell sokkoló a Kövér László által irányított Ház őrségének? Kit akarnak még sokkolni?

A kormány már elég sok embert sokkolt korrupt és tehetségtelen politikájával, a tisztességesen dolgozó emberek büntetésével? – sorolta kérdéseit a nemzeti párt szóvivője.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »