Kiss-ügy: Gyárfásék azt mondták, amit hallottak

Kiss-ügy: Gyárfásék azt mondták, amit hallottak

Másként viszonyult volna a Kiss László-ügyhöz Gyárfás Tamás, ha tudja, hogy a volt szövetségi kapitány és két társa által 55 évvel ezelőtt megerőszakolt Takáts Zsuzsanna még él – ezt az úszószövetség elnöke mondta a Hír TV-nek.

A botrány kirobbanásakor az úszószövetség egy emberként állt ki Kiss László mellett, aki lemondott szövetségi kapitányi posztjától. Kiss László szerdán ügyvéd jelenlétében kért bocsánatot egykori áldozatától, valamint maga kérte, hogy fosszák meg százhalombattai díszpolgári címétől, és nevezzék át az ő nevét viselő sportuszodát.

„Mi úgy tudtuk az elhangzott információk alapján, amit mi befogadtunk, ellenőrizetlenül… én nem mentem be a halotti nyilvántartó könyveket megnézni, hogy az a hölgy már nem él. Én nem kaphattam meg a periratokat, mert nem vagyok erre jogosult, hiába az úszószövetségben tevékenykedem. Mi azt mondtuk, amit hallottunk, és azt hallottuk, hogy a hölgy nem él, a hölgy olyan volt, amilyen, és ezt borzasztóan restellem” – fogalmazott Gyárfás Tamás.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »