Kiskáté tüntetésre készülő “hazafiaknak”

Kik azok a politikusok, vagy közéleti személyiségek, akikkel egy magyar-érzelmű ember semmilyen formában nem foghat össze? Sajnos fel kell idéznünk pár dolgot, mert sokak memóriája működik mostanában szelektíven. Hogy Vona Gábor finoman szólva megváltozott, az pestiesen szólva egy dolog. De azért nekünk illene olyannak maradni, mint amilyen voltunk, mert dacára a vadhajtások lenyesegetésének, azért van egy határ.

Sajnos ott tartunk, hogy le kell írni, kik azok a kártékony magyargyűlölő alakok, akikkel egy magára valamit is adó magyar ember nem közösködik. Mert az elmúlt 20 évben rengeteg ilyen termelődött ki demokráciánk trágyadombján. Vannak köztük politikusok, vannak médiaszemélyiségek, s egy közös van bennük, hogy leginkább a néhai MSZP-SZDSZ holdudvarához tartozó figurák.

A fiatal hazafiak koruknál fogva nem tudhatják, hogy mennyire aljas alakok szipolyozták a magyarság vérét, amikor még Horn Gyulák meg Göncz Árpádok irányították ezt az országot. Az idősebbek meg, mintha már beleuntak volna ebbe az egészbe. Vagy esetleg elfelejtették ezeknek az embereknek a magyarság elleni bűneit. Elég furán érezheti majd magát az a hiányos tudású, de radikálisabb gondolkodású hazafi, aki a pénteki megjelenésen gondolkodik. Lehet, hogy ő még az árpádsávos bomber dzsekiben fog megjelenni. És akkor majd megkérnek mindenkit a rendezők, hogy a menet tagjai fogják meg egymás kezét. Na, akkor lesz majd gondban hősünk. mert elképzelhető, hogy pont egy momentumos, romkocsmás fiúval fog vonulni. De biztos lesznek olyanok is, akik CEU kitűzővel meg EU-s zászlóval igyekeznek szót emelni az “orbáni diktatúra” ellen. Biztos lesznek érdekességek.

Tehát, nem árt felidézni, hogy kik azok, akik megkörnyékezték az egykoron radikális pártnak nevezett Jobbikot. És hogy a napraforgó Vona Gábor vezetésével hova süllyedt ez a gittegylet. Ahogyan azt az elmúlt hónapok Orbán ellenes tiltakozásain megszokhattuk. most is fel fognak bukkanni ezek az alakok. Nekünk ezekhez semmi közünk nincs, a jó Isten mentsem meg tőlük minket! Az elmúlt évtizedekben (de akad, aki csak néhány éve) eleget rontották a levegőt. Tekintsünk őrájuk persona non grata-ként!

Vegyük sorra őket!

Vágó István

A lecsúszott, Gyurcsány-imádó kvízrabbi, a korábbi műsorvezető, aki zsigerből gyűlöli a magyarságot. Többször is megalázta az elszakított országrészeken élő nemzettársainkat. Gyakran azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a gyalázatos békediktátum következtében magyar állampolgárságukat elvesztő honfitársaink millióiba rugdosson.

Mécs Imre

A magát ’56-os hősnek kikiáltó Mécs Imre, aki a rendszerváltozás utáni közéletbe éppenséggel a magyargyűlölő SZDSZ holdudvarában masírozott be, és onnan írta szent forradalmunk hazug történeteit, valamint zárta ki az autentikus személyeket 1956 hagyatékából. Nem is csoda, hogy fia is a szélső-liberális Momentum egyik meghatározó alakja.

Heller Ágnes

évtizedek óta retteg a szélsőjobboldaltól. Korábban antiszemita pártnak nevezte a Jobbikot, de volt olyan kijelentése is, hogy 2006-ban nem voltak kínzások. Szerinte nem lőtték ki senkinek a szemét, nem vertek meg senkit a Gyurcsány pribék rendőrök.

Magyar György

Minden gazember védőügyvédje, akinek ma már nem számítanak az elvek. Évekkel ezelőtt még hallani sem akart a náci pártról.

Havas Henrik

Az igazi, tenyérbe mászó stílusú médiabohóc. Ő ma már Vonáról írt könyvet, korábban viszont be sem engedte volna a Jobbik politikusait a stúdióba. Az előző sztárügyvédhez hasonlóan szintén közeledik a Jobbikhoz.

Dopeman

Hírdetés

A gengszter rapper, aki odadörgölőzött a szocialistákhoz, VIII. kerületi polgármester-jelöltként is megmérette magát. Persze csúfos vereséget szenvedett a Hungarocell Orbán-fejet rugdosó “művész”…

Puzsér Róbert

A nagy megmondó is bejelentette, hogy ott lesz a pénteki attrakción. Ő már maga sem tudná megmondani, hogy politikailag milyen nézeteket vall igazából.

Bauer Tamás

A néhai SZDSZ vadliberális párt csontváza, akinek apukája egy hírhedt ÁVÓ-s kihallgató tiszt volt. Nem esik messze az alma a fájától. Valószínűleg a vén magyargyűlölő is fel fog tűnni a demonstráción.

Stohl András

A visszaeső “ropogtató” Buci. 7 éve mámorban okozott súlyos sérüléssel járó cserbenhagyásos balesetet. Börtönbüntetése után természetesen visszakerülhetett a képernyőre, még az István a Király című rockoperát is meggyalázhatta Novák Péter hathatós közreműködésével.

 

Szanyi Tibor

A bukott MSZP fenegyereke, aki két-három MSZP pártház árát elitta már élete során. Legutolsó akciója az volt a vérkommunista ateistának, hogy december elején kiment a családdal a Parlamenthez és nem találta a betlehemi jászolban a kis Jézust. De nem elég, hogy ilyen kretén… a közösségi oldalon meg is osztotta. Arról híres, hogy mindenkinek megmondja frankót, miközben a pártja lassan eltűnik a föld színéről.

Demszky Gábor

OLAF… Vénségére neki is megjött a kedve az Orbán-ellenességhez, elvtársaival eljárogat tüntikézni. Nem volt elég a 20 év főpolgármesterség, amikor is egy romhalmazzá tette gyönyörű fővárosunkat.

Fekete-Győr András

A Momentumos Conchita dublőr. Pártja indított undorító támadást a budapesti olimpia ellen, ami minden sport és hazaszerető magyar ember álma volt…

Gulyás Márton

Marcika ugyan még nem jelentette be, hogy Gáborunkkal tart a pénteki megmozduláson, de könnyen előfordulhat, hogy meglepi a közönséget. A Soros pénzelte, igazi tünti-celeb cicafiú, biztos elrabolja majd a show-t. Legutóbb Március 15-én jópofizott Darth Vader jelmezben az ásotthalmi ünnepségen.

Soros György

Na, ő biztos ott lesz! Ötletgazdaként és producerként. Lélekben a fiúkkal és lányokkal, illetve a Soros-Army pólókon.

+1 Dániel Péter

Az lenne szép ha az Izraelben élő kamuügyvéd is megjelenne a VONA-gláson. Nem kizárt! Dániel egy beteges magyargyűlölő, aki hetente gyalázza a Facebookon a magyarságot. Legemlékezetesebb akciója az volt, amikor vörös festékkel leöntötte a Kereki főterén álló Horthy szobrot.

Summa summarum, ilyen emberekkel leszel körbevéve, ha pénteken a Jobbik matinéját választod.

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »