Kilenc éves magyar kisfiút rabolt ki az erőtartalék – a demokraták most is csendben vannak

Az angyalföldi rendőrök elfogták ceglédi lakcímén azt az ÉRZELEM NÉLKÜLI BANDITÁT, aki szeptemberben először Óbudán, majd egy héttel később a XIII. kerületben rabolt. Szeptember 15-én a férfi a XIII. kerületi Lehel téri aluljáróban odalépett egy éppen telefonáló 9 éves MAGYAR KISFIÚHOZ, és erőszakkal kivette kezéből a mobiltelefonját, majd elszaladt a helyszínről.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap hajnali tájékoztatása szerint a 21 éves férfit két napja fogták el vidéki otthonában. Előállították, gyanúsítottként kihallgatták és indítványozták – az őrizetbe vétel mellett – az előzetes letartóztatását.

A férfi előbb szeptember 8-án a III. kerületi Szentlélek téren egy buszon megfenyegetett egy utast, akit készpénze átadására szólított fel. A sértett a fenyegetés hatására eleget tett ennek és átadta a nála lévő pénzt.

Az elkövető ezután ismeretlen helyre távozott.

Egy héttel később, szeptember 15-én a férfi a XIII. kerületi Lehel téri aluljáróban odalépett egy éppen telefonáló 9 éves kisfiúhoz és erőszakkal kivette kezéből a mobiltelefonját, majd elszaladt a helyszínről.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »