Kihagyhatatlan lehetőség: Caramelékkel ünnepelheti a nagyszerű EU-csatlakozást, még ingyenes (!) futóverseny is lesz!

Rengeteg ingyenes programmal várják az érdeklődőket a Szabadság téren az Európa-napon és hazánk Európai Unióhoz történő csatlakozásának évfordulóján – tudatta közleményében az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája.

„13 év – 13 km” elnevezéssel május 7-én vasárnap újra elrajtol az Európa-napi fesztivál keretein belül megrendezett ingyenes futóverseny Magyarország európai uniós tagságának ünnepléseként. A futás útvonala európai uniós támogatással megszépült vagy felépült budapesti helyszíneket érint. A minden évben ezreket vonzó futás 13 km-es távja Magyarország uniós csatlakozásának 13. évfordulóját jelképezi. A rendezvény emellett megemlékezik a Római Szerződés aláírásának 60. évfordulójáról, amivel útjára indult az Európai Unió, és a 30 éves Erasmus-programról is.

Hírdetés

Ingyenes koncertet ad a többi között a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Romano Drom és Caramel is, írják a szervezők. Ezenfelül kézműves játszóházzal, mesesarokkal, óriás társasjátékkal, gyermekműsorokkal, Suhanj! Fitness programmal várják a Szabadság térre látogató családokat.

(Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »