Kiderült, hogy ő figyelte meg Vona Gábort! Belmonte, a világhírű olasz paparazzi

Kiderült, hogy ő figyelte meg Vona Gábort! Belmonte, a világhírű olasz paparazzi

“Akkor kapcsoljunk eggyel nagyobb sebességbe! Az előző posztomban azt írtam, csak 99%, hogy a Fidesz médiaközpontja áll a törvénytelen megfigyelés mögött. Jelentem, a hiányzó láncszem is a helyére került. Kiderült, hogy Spéder Zoltán ellen a Habony-média egy világhírű olasz paparazzi, Andrea Belmonte munkáját vette igénybe” – írja Vona Gábor korábbi facebookos posztja után, amiben arról számolt, hogy a fia szúrta ki a lesifotóst iskolája előtt.

Belmonte már számtalan világsztárral vagy olasz hírességgel keveredett konfliktusba, miután Orbán Viktor csapata megtalálta benne az ideális hiénát, akire rábízhatják a karaktergyilkosságokat – emlékeztetett Vona.

A hasonló a hasonlót szereti

– jegyzi meg a jobbikos politikus, hozzáteszi:

Nos, ma ugyanez a személy volt a házunk előtt és a kisfiam iskolája előtt. Ezt pedig bizonyítani is tudom, ha kell. Vagyis: egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött. Ennek pedig súlyos jogi és politikai következményei lesznek! Tisztelt Ripost, 888, Origo és a többiek! Most valahogy senki sem keres önöktől. Ibiza nem kapcsolható, vagy mi a baj? Pedig ez azért címlapsztori, nem? Ja, hogy önök is benne vannak ebben az egész mocsokban? Gondolom, majd megint jön, hogy Kovács Béla…

Vona új bejegyzése ide kattintva olvasható.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »