Kiderülhet, megér-e 36,7 millió dollárt Ecclestone-nak az anyósa

Kiderülhet, megér-e 36,7 millió dollárt Ecclestone-nak az anyósa

Bernie Ecclestone, a Forma1 ura és felesége, Fabiana Flosi napjai kétségek között telnek. Még pénteken történt, de csak most került nyilvánosságra, hogy Ecclestone anyósát elrabolták.

Fabiana 67 éves édesanyjáért 36,7 millió dollárt követelnek az emberrablók, a hírek szerint már azt is meghatározták, hogy az összeget fontban kérik, négy egyszerű nejlonzacskóba csomagolva. A család és a rendőrség folyamatos kapcsolatban van az emberrablókkal.

Egyelőre nem tudni, hogy a milliárdos Ecclestone kifizeti-e az összeget vagy sem (ez nyilván a rendőrségi akcióig nem derül ki) a hírek szerint, bár Brazíliában nem szokatlan bűncselekmény az emberrablás ez a váltságdíj olyan komoly összeg, amire eddig nem volt példa.

A 85 éves Ecclestone és a 38 éves Fabiana még 2009-ben találkozott egymással a Forma1 brazíliai nagydíján – Fabiana volt az esemény akkori marketingigazgatója. A pár végül három, évvel később, Ecclestone válása után házasodott össze. Bernie Ecclestone-nak, Nagy Britannia negyedik leggazdagabb üzletemberének ez a harmadik házassága, a nő pedig természetesen őszinte szerelemből ment hozzá.

(Híradó – Daily Mail nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »