Ki trükközik a népszavazással? – Reggeli járat

Ki trükközik a népszavazással? – Reggeli járat

Adás:
2016. május 12., csütörtök 5.50

Ki trükközik a népszavazással? – A szocialisták napokig nem mondták meg hogy akarják-e a kvótanépszavazást, saját aláírási íveiket pedig egyelőre maguknál tartják. Vendégünk Nyakó István, az MSZP szakpolitikusa.

Betanítás – A piaci igényekkel magyarázza a kormány a szakképzési reformot. De milyen ismeretekkel rendelkezzen a frissen végzett munkavállaló? Erről kérdezzük Dávid Ferencet, a VOSZ főtitkárát.

Diákmeló – Változtak a diákmunka szabályai. Mi igaz abból, hogy ezentúl kevesebb bér és több fizetett szabadság jár? A stúdióban Marosi Zoltán, a Meló-Diák Iskolaszövetkezet vállalkozási igazgatója.

Üldözési mánia – Kropkó Péter jutalmat ad annak, akit a velencei triatlonversenyen nem tud utolérni. Az 51-szeres ironman, aki azt ígéri, hogy komolyan veszi a játékot.

Kulcsok a sikerhez – Huszonkét és fél ezer kulcs és háromszáz kilométer piros fonal. Ezekből készített installációt a világhírű japán művész, Chiharu Shiota, amely most Szentendrén látható. Vendégünk Gulyás Gábor, a tárlat kurátora.

Veszprémi bikavér – Carmen és a torreádor tragikus története ezúttal a Veszprém Arénában. A reggeli járattal a különleges produkció rendezője, Oberfrank Pál érkezik.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket csütörtökön 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »