Ki szánalmas: a kommentelő vagy az olimpikon?

A TELJES MAGYAR RIÓI PROGRAM – KATTINTSON!

A Digi Sport Reggeli start című műsorában a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely markáns véleményt alkotott az internetes kommentelőkről, akik harsányan kritizálják az olimpikonokat.

Mint például a 400 méteres vegyesen felsülő úszót, Verrasztó Dávidot, aki oda sem állt a 200 vegyesre, inkább hazautazott. A sportlövő Tátrai Miklós a maga őszinte stílusában fogalmazta meg a riói kudarc okát. „Beszartam” – mondta, vélhetően arra célzott, hogy nem tudott megküzdeni a rá nehezedő pszichés nyomással.

Kiss Gergely szerint a kommentelő „a fotelban ülve, rossz esetben pörköltfoltos atlétával, sörrel a kezében okoskodik, saját munkájában huszonötezredik az országában, nemhogy a világon, s az interneten név nélkül, gusztustalan módon szid másokat. Ez nálam minimum szánalmas.” Az egykori válogatott vízilabdázó leszögezte, hogy a magyar társadalom túlnyomó többsége méltányolja a sportolók emberfeletti munkáját, amelyet belefektettek az olimpiai felkészülésbe.

A háromszoros olimpiai bajnok nem ment el szó nélkül a felkészületlen újságírók mellett sem, akik tárgyi tévedésektől hemzsegő cikkekkel jelentkeznek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »