Kétszer kapták el egy éjszaka ugyanazt az ittas sofőrt Munkácson

Munkácson a járőrök egy ittasan vezető sofőrt állítottak meg. Az eset jegyzőkönyvezése után a szabálysértőt elengedték, azonban már fél óra után ugyanazt az ittasan vezető sofőrt ismét megállították.

Október elsejét kijevi idő szerint körülbelül hajnali 2 óra 30 perckor a munkácsi járőrök közlekedési szabálysértés végett megállítottak egy VAZ 21099 típusú gépkocsit. Az okmányellenőrzés során a járőrök észrevették, hogy a sofőr ittas állapotban volt, az alkoholszonda vérében 2,99 ezrelék alkoholt észlelt – írja a Zakarpatszkij Korrespondent internetes oldal.

Az eset jegyzőkönyvezése után a rendőrök tájékoztatták a sofőrt, hogy tilos ittasan a volán mögé ülni. De fél óra elteltével a járőrök ismét ugyanazt az autót állították meg. Az esetet ismét jegyzőkönyvezték.

Összességében Ungváron és Munkácson az elmúlt hétvégén 15 jegyzőkönyvet állítottak ki az ittas sofőrök ellen.

A járőrök emlékeztetik a vezetőket arra, hogy az első ittas vezetésért 10 200 hrivnya pénzbírság, valamint egy évig terjedő jogosítvány visszavonása jár. 

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Közlekedési táblának ütközött, majd árokba repült egy ittas sofőr UngváronEl akart menekülni a járőrök elől az ittasan vezető sofőr UngváronIttasan vezetett Ungvár közlekedési rendőrségének egykori vezetője (videó)Négy gépkocsit rongált meg egy ittasan vezető férfi KijevbenRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: Ukrajna, Munkács, Kárpátalja, részeg, részeg sofőr, közlekedési rendőrség, kékfényForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »