Kétmillió hrivnya összegű óvadék ellenében helyeznek csak szabadlábra egy kárpátaljai tolvajt

A técsői rendőrség alkalmazottai letartóztattak egy férfit, aki hatalmas pénzösszeget és személyes tárgyakat lopott el egy kárpátaljai nőtől.

Három hónap nyomozás után kapták el a kárpátaljai rendőrök a tolvajt, akit előzetes letartóztatásba helyeztek. A Técsői Kerületi Bíróság döntésének értelmében az elkövetőt csak kétmillió hrivnya összegű óvadék ellenében helyezik szabadlábra.

A tolvaj a Técsői járásban található Taracköz (Tereszva) falu lakosa, aki még nem töltötte be harmincadik életévét. A rabló betört egy técsői nő házába, ahonnan 50 ezer dollárt, 30 ezer eurót, arany ékszereket és személyes tárgyakat lopott el – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A Técsői Kerületi Rendőrség alkalmazottai a biztonsági kamerák felvételeinek köszönhetően kapták el az elkövetőt.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (rablás) alapján eljárást indítottak a férfi ellen. A tolvajt héttől tizenkét évig terjedő börtönbüntetés és vagyonelkobzás fenyegeti – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Técsői járás›Técső (Тячів)Címkék: tolvaj, rablás, lopás, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »