Két óra alatt se lehetett bejutni a Szigetre

Két óra alatt se lehetett bejutni a Szigetre

Komoly gondok vannak a Sziget „VIP” beléptetőjével. Másfél óra alatt tíz centit lehet araszolni.

Másfél óra alatt nagyjából tíz centit tudtak haladni kollégáink a Sziget elvileg kiemelt, a fellépők, a sajtó, a kint dolgozó és a VIP-vendégek számára fenntartott bejáratánál. A Rihanna koncert előtt annyira feltömörült a sor, hogy minden bizonnyal jó páran le is maradnak a 21.30-tól kezdődő Rihanna-koncertről.

Amint a kultúra rovat helyettes vezetője, Pion István jelezte, többen megpróbáltak a sima bejáratnál bejutni, de mindenkit visszaküldtek a „VIP” részlegbe. Mintegy szűk órája jó páran letettek arról, hogy még ma este bejussanak a fesztivál területére.

Közben megjelentek az első önkéntesek, de egyelőre nem tudnak segíteni. Az egyik önkéntes szerint csütörtökön délután négy óra óta megy ez a fejetlenség.

Az adott szekciót egyébként évekkel korábban épp azért alakították ki, hogy könnyebb legyen a beléptetés, és a fesztiválra dolgozni sietők hamarabb be tudjanak érni. A VIP-vendégek hozzácsatolása a fellépők, újságírók és a bent dolgozók csoportjához a fent is látható dolgot eredményezte, így ez egyelőre elég kellemetlen lehet a jövőre nézve is.

Közben a VIP-vendégek átmehettek a sima fesztiválozók kapuihoz. Benti hírek szerint pedig a nagyszínpadhoz nem lehet odaférni. Rihanna úgy látszik, lefagyasztotta a Szigetet.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »