Két férfit gyilkolt meg a 15 éves tatabányai cigány

Két férfit gyilkolt meg a 15 éves tatabányai cigány

Két férfit gyilkolt meg a 15 éves tatabányai cigány

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytat büntetőeljárást egy 15 éves tatabányai fiatal ellen, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett az emberölések vonatkozásában.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint 2017. április 30-án, Tatabányán egy 44 éves és egy 56 éves férfit találtak holtan. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmények áldozatai lettek.

A rendőrök nagy erőkkel megkezdték a nyomozati cselekmények végrehajtását, az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A rendőrök 2017. április 30-án, 14 óra 55 perckor a lakcímén elfogták a tatabányai lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A 15 éves cigányt előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett az emberölések vonatkozásában. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »