Két férfi megvert és kirabolt egy idős nőt Munkácson

Szeptember 15-én kijevi idő szerint körülbelül 9 órakor a munkácsi járőrökhöz bejelentés érkezett arról, hogy Munkácson a Marko Vovcsok utcán ismeretlen személyek megvertek egy idős nőt.

A 80 éves nő elmondta, hogy szeptember 14-én este két ismeretlen férfi betört a házába, arcon ütötték, kirabolták és ismeretlen irányba menekültek.

A rendőrök megvizsgálták a biztonsági kamerák felvételeit, amelyen látható volt a támadók arca, és ez alapján megállapították az egyik férfi tartózkodási helyét – tudatja a Mukachevo.net.

Az áldozat felismerte 28 éves munkácsi bántalmazóját. A férfit a Munkácsi Járási Rendőrségre szállították. A rendőrök keresik a másik férfit. Az ügyben tart a nyomozás – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtószolgálata.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Két embert „raboltak” el Ungvár közelébenRészeg tolvajt raboltak ki az ungvári vasútállomásonÖten raboltak ki egy férfit BustyaházánRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: rablás, Munkács, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »