Kész rockfesztivált visznek a székelyekhez

Kész rockfesztivált visznek a székelyekhez

A Jobbik Ifjúsági Tagozat az elmúlt három év nagyszerű hangulata és pozitív visszajelzései után úgy döntött, hogy idén is az erdélyi EMI-táborba szervezi meg nyári táborát – landolt levelesládánkban a közlemény, amit annak apropóján adtak ki, hogy még két napig lehet kedvezményes jegyeket vásárolni.

Mint ebben írták, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által megálmodott nemzeti fesztivál idén is Gyergyószentmiklós mellett várja a Kárpát-medence minden pontjáról érkező résztvevőket.

A jelenlévők napközben jobbnál jobb előadások, sportversenyek, túrák, borkóstolók, filmvetítések, hagyományőrző programok közül válogathatnak, este pedig különböző koncertek, táncház és bulik lesznek terítéken, ráadásul a Jobbik IT egy gyimesbükki kirándulást is tervez az ezeréves határhoz.

Az biztos, hogy a felhozatal nem gyenge. Íme a mellékelt plakát:

A közleményben azt is megírták, hogy azért nem lesz Kárpátia koncert, mert kitiltották őket a román hatóságok. Viszont a többi programra a Jobbik IT tagjai és szimpatizánsai idén is több buszt indítanak. További részletek itt találhatók, ha valakit érdekel.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »