Késsel támadt a néger kontinensfoglaló, az olasz csendőr nem habozott

Verekedő afrikai betolakodókat próbáltak meg szétválasztani az olasz csendőrök szerdán a calabriai San Ferdinandóban: egy négert késsel az egyik csendőrre támadt, a csendőr tüzet nyitott és lelőtte a támadóját.Az olasz hatóságok közlése szerint az eset az egyik calabriai sátortáborban történt, ahol a dél-olaszországi narancs- és zöldségültetvényeken dolgozó afrikai betolakodók élnek a nyári munkaszezonban.

Magyar Menedék - Badiny

San Ferdinando táborában ötszázan vannak. A tábor spontán alakult, az itt tartózkodók a dél-olaszországi partokra érkező illegális bevándorlók.

Egy Maliból származó férfi összeverekedett egy társával. A helyszínre kiérkező csendőrök fellépésére az afrikai férfiak először dobálni kezdték őket, minden kezük ügyébe kerülő tárggyal. Az egyik csendőrnek eltört az állkapcsa, a másikat az arcán és a szemén sebesítették meg. Amikor az egyik afrikai férfi kést rántott elő és a csendőrre támadt, a csendőr fegyverrel válaszolt és rálőtt az afrikai férfire, aki a helyszínen meghalt.

Giuseppe Brugnano, a független olasz rendőrszakszervezet (Coisp) calabriai főtitkára a migrációt időzített bombának nevezte.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »