Késsel fenyegették a buszsofőrt a sukár csávók, mert kedvük támadt a megállón kívül leszállni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen elkövetők 2016. április 12-én 12 óra 16 perckor a Budapest XXII., Ispilág utcától a Kosztolányi Dezső tér irányába közlekedő 214-es autóbuszon az I. utcai megállót elhagyva odaléptek a vezetőfülke mellé, és a megállón kívüli azonnali megállásra szólították fel a buszsofőrt, aki a kérésnek nem tett eleget, ezért fenyegetni, szidalmazni kezdték.

Ezután az egyik férfi ököllel beleütött a térelválasztó plexiüvegbe, míg társa egy késsel fenyegette a buszsofőrt. A kést tartó "ember" a Rózsakert utcai megállónál leszállt az autóbuszról. Társa a busz hátsó utasterének irányába ment, majd a következő megállónál ő is leszállt.

A két elkövető 20 év körüli férfi (már az is nagy dolog, hogy nem fiúnak vagy fiatalnak nevezik őket – a szerk.), a buszra a Budapest XXII., Tátra utcai megállónál szálltak fel. Az elkövetőkről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-229-2622 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »