Késelés lett a nigériaiak verekedéséből Szegeden

Késelés lett a nigériaiak verekedéséből Szegeden

Előzetes letartóztatásba kerülhet egy társát megszúró nigériai férfi, írta pénteki közleményében a Csongrád Megyei Főügyészség.

A gyanú szerint 2016. április 5-én este a gyanúsított és sértett egy társaságban nézték egy szegedi belvárosi szórakozóhelyen a Barcelona-Atletico Madrid BL-meccset, melynek végét követően a sértett nem találta pénztárcáját.

Mivel gyanúsított hirtelen távozni kívánt, sértett feltételezte, hogy ő tulajdonította el azt. Ebből adódóan szóváltás alakult ki közöttük, majd sértett arcon ütötte gyanúsítottat, aki ezt viszonozta.

Rövid ütésváltást követően a feleket szétválasztották, akik elnézést kértek egymástól. Fentieket követően sértett taxival akart távozni és az utcán állva éppen az autóba akart beszállni, amelyet gyanúsított kihasznált és

elővette a nála levő kést és azzal sértettet hátba szúrta.

A szúrást követően a gyanúsított a helyszínről elment, az elkövetéshez használt kést pedig ismeretlen helyen elrejtette.

A szórakozóhelyen tartózkodók látva sértett erősen vérző sérülését részére mentőt hívtak, majd őt kórházi ellátásban részesítették életveszélyes sérülése miatt.

A később előállított gyanúsítottnál feltalálásra került sértett pénztárcája.  

A főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt az egyébként Szegeden egyetemi tanulmányait folytató férfi előzetes letartóztatásának egy hónapi időtartamra történő elrendelésére.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »