Képeken az igazság: Orbán letette a fegyvert, indul a magyarországi migránsfesztivál

Nem először, és biztosak vagyunk benne, hogy nem is utoljára kell tapasztalnunk, a Fidesz által megfogalmazott hangzatos ígéretek, illetve a tényleges tettek olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől – figyelmeztetett korábban közös közleményben Bana Tibor országgyűlési képviselő és Lábodi Gábor, a Jobbik szentgotthárdi képviselője.

A Jobbik két politikusa tavaly is határozottan tiltakozott a menekülttáborok ellen Szentgotthárdon és Körmenden is, idén is ez teszi. A legnagyobb ellenzéki párt ma is közleményben figyelmeztetett, hogy miközben a Fidesz Habony Árpád jó pénzért megvásárolt tanácsai alapján kvótaellenes népszavazással kampányol, aközben Körmenden és Szentgotthárdon tábort épít a migránsoknak az ottani fideszes polgármesterek és fideszes önkormányzati képviselők helyeslő bólogatása mellett.

 

A párt szerint a Fidesz tehát eddigi hatévnyi kormányzása alatt mást tesz, mint amit mond: IMF elleni harcot hirdet, miközben korrupt módon 630 millió forintnyi közpénzt juttat az IMF kémeinek, és migránsok letelepítése elleni népszavazást hirdet, miközben újabb táborokat épít nekik. Hol van már a szabadságharc? Orbán Viktor ma elmondta: „be kell tartanunk az EU szerződéseit!” A körmendi befogadóállomás építkezés fotóit Béli Balázs küldte el képgalériánkba.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »