Keleti Nyelveket Ismertető tanfolyamok indulnak Budapesten

Keleti Nyelveket Ismertető tanfolyamok indulnak Budapesten

Azeri, baskír, belarusz, grúz, kazah, kirgiz, tatár, türkmén, ujgur és üzbég – kedvezményes nyelvi és országismereti tanfolyam indul.

A Lakitelek Népfőiskola kihelyezett tagozataként, valamint a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány támogatásával 2016. november 14-től kedvezményes nyelvi és országismereti tanfolyam indul, kezdő szinten az alábbi nyelvekből: azeri, baskír, belarusz, grúz, kazah, kirgiz, tatár, türkmén, ujgur és üzbég.

A képzés során elsajátítható ismeretek: a nyelv alapjainak megismerése; a megértést segítő technikák alkalmazása; az ismeretlen szavak jelentésére való következtetés; feltevések kifejezése, következtetések levonása; a mindennapi szükségletekhez kapcsolódó nyelvi kifejezések alkalmazása; beszélgetés kezdeményezése; a mindennapi szavak, kifejezések, nyelvi fordulatok megértése és használata; a célország kultúrájának, hagyományainak megismerése; az adott ország földrajzának, gazdaságának, jellemzőinek tanulmányozása.

Az alapozó képzés időtartama 32 óra. Az oktatás heti 1 alkalommal duplaórában (120 perc) zajlik majd, 4 hónapon keresztül. Az órák várható kezdési időpontja: hétfőtől-csütörtökig 17 óra után. A képzést anyanyelvi előadók bevonásával, kis létszámú csoportokban szervezzük meg. (Oktatóink egy része nem képzett nyelvtanár, néhányan a magyar nyelvet sem beszélik. Az órákon való aktív részvételhez szükséges az angol és/vagy az orosz nyelv ismerete. További részletekről érdeklődni a lentebb megadott e-mail címen lehet.) Tanfolyamunk nem akkreditált képzés!

A tanfolyam díja: egyszeri 4000 HUF regisztrációs díj, amely a teljes képzés árának 10%-át jelenti. A tanfolyam sikeres teljesítéséhez szükséges a tanórákon való aktív, legalább 80%-os részvétel, valamint a modulzáróvizsga követelményeinek legalább 60%-os teljesítése.

Jelentkezési határidő: október 17. (hétfő)

A férőhelyek feltöltése jelentkezési sorrend alapján történik!

Érdeklődni és jelentkezni Gáspár Rolandnál az alábbi e-mail címen lehet: gasparroland85@gmail.com


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »