Katarína Macháčková: nem lépek kormányra a Smerrel, inkább lemondok párttagságomról

Kedves barátaim, pénteken vettem csak át a tanúsítványt arról, hogy képviselőnek választottak, és már fontos döntés előtt állok a hogyan továbbot illetően. Az életem során mindig igyekeztem elvi álláspontot képviselni azokban a dolgokban, amelyek ezt megkövetelik.

 

A választások előtt változást ígértem a választóinknak, és egyértelműen kijelentettem, hogy nem lépünk közös kormányra a Smerrel. Ezt az ígéretemet be is tartom, és ha ez bekövetkezik, lemondok párttagságomról a Sieťben.

 

Megtartom parlamenti képviselői mandátumomat, és folytatom a választóim érdekképviseletét, függetlenül attól, hogy ez milyen hatással van személyes kényelmemre, amit egy ilyen kormányban biztosíthattam volna.

 

A döntésemet nem másítja meg az sem, hogy már a választási kampányban, és most is, amikor a hatalomért folyó harc még nem ért véget, folytatódnak a támadások ellenem és a családom ellen.

 

Köszönöm mindenkinek, aki ebben a helyzetben támogat. Az önök véleménye megerősítenek engem abban, hogy van értelme annak, amit csinálok.

 

Katarína Macháčková – Facebook


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »