Kassai Viktor a top 3-ban, megkaphatja a döntőt

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az UEFA-nál három játékvezető kerülhet szóba az Európa-bajnokság döntőjének levezénylésére, az egyikük Kassai Viktor.

Az NSO cikke szerint az olasz sportnapilap úgy tudja, jelenleg az olasz Nicola Rizzolinak van a legnagyobb esélye arra, hogy a július 10-i Eb-döntőben fújhassa a sípot, már csak azért is, mert élvezi Pierluigi Collina, az UEFA játékvezetői bizottsága olasz vezetőjének a támogatását. A másik két jelölt az angol Mark Clattenburg, valamint Kassai Viktor, akik abban az esetben lehetnek nagyon bizakodóak, ha az olaszok bejutnak a döntőbe.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az európai szövetség a negyeddöntők lejátszása után dönti el, kit bíz meg a döntő levezénylésével – írja az mno.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Labdarúgó európai kupák – Az Eb árnyékában három magyar csapattal rajtol az idényTöbb ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terénMagyarország túl kevés volt – így látta a belga sajtó a tegnapi meccsetRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, labdarúgás, Kassai Viktor, magyar labdarúgó-válogatott, UEFAForrás: MNO


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »