Kásler Árpád — Üzenet — A HAZA NEM ELADÓ

Kásler Árpád — Üzenet — A HAZA NEM ELADÓ

NIF: Habár az alábbi 2 órás videót ezelőtt több mint 3 évvel jelentette meg Kásler Árpád, aktualitása semmit nem változott. Mondhatnánk azt is: sajnos. Ugyanis a részletesen tárgyalt területeken a problémák nem oldódtak meg. Habár a devizahitelesek problémáiban fordulat látszik: Saul Fia Wellmann lebukott. Mindegyik előadó a területét kitűnő dikcióval, érthetően, szép magyar nyelven mondja el. Most a hétvége kitűnő alkalom, hogy türelmesen végignézzük ezt az érdekfeszítő előadást. Érdekes megfigyelni azt is, hogy a videó alatt az összes hsz-s csak a devizahitelekre vonatkozik! Mivel ez izgatja az embereket azóta is.

Előadók:

Kásler Árpád
Dr. Boór Ferenc
Dr. Szőllősi József
Ludányi-Horváth Attila
Dr. Halász József

Zene / ének:
László Andrea
Szöveg:
László Mihály

Rendezte:
László Mihály

Operatőr:
László Mihály

Rendezvényképek:
Szilágyi Tamás

Készült a BAÉSZ megbízásából
Készítette az MK TV 2013.

http://www.kaslerarpad.hu

Bonzo hsz-a:

Tegyél fel magadnak három egyszerű kérdést, és próbáld megválaszolni őket.

Mióta élnek az emberek házakban?Mióta létezik bankhitelezés?A bankhitelek emberekre tukmálása előtt miképpen jutottak a családok saját házhoz?

Hm. Furcsa kérdések, nem? Teljesen elszoktunk attól, hogy józanul gondolkodjunk. Ezekre a kérdésekre szoktam olyan kitérő válaszokat kapni, hogy “ez már más világ” stb. Nem más világ, csak egy felesleges “szolgáltatással” lett több, amit nem kötelező igénybe venni.

A szegénységi bizonyítvány az, amikor az ember nem vállal felelősséget döntései következményeiért,és az ilyenek miatt tartunk most itt. Sem a hatalmon lévő bűnözők, sem az állandóan ugyanarra a bűnbandára szavazó fogyatékos idióták nem vállalják tetteik következményét. Sokkal könnyebb arra hárítani a felelősséget, aki jellembeli hiányosságaikra felhívja a figyelmüket.

NIF: Na, de akkor honnan a pénz a lakás vásárláshoz?

ronor22, 2 éveHűűű de bölcs vagy! Így utólag persze!  Nostredamus elbújhat melletted! Hibás az, aki lakást akart venni, de a szivarzsebből azt nem tudta elővenni! Hibás csakis az lehet, aki autót akart venni netán munkaeszközként! … No persze Te, mint Nostredamus ükunokája rögtön tudtad!!! Egy országot számolnak most ezzel együtt fel… de ugye mindenki vessen magára!!! Ezért tartunk most itt! Az egoizmus szentsége, és dicsősége miatt!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:CIONIZMUS, ellenállás, EU, Jog, Magyarország Cionista Gyarmat!, Videó Tagged: Deviza Hitelesek, devizakárosultak, földkérdés, Szentkorona Tan


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »